Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ti melyik számokat hiányoltáto...

Ti melyik számokat hiányoltátok a novemberi Rammstein koncertről?

Figyelt kérdés

Én személy szerint a Benzin-t.

Ami még jó lett volna: Reise, Reise; Rosenrot; Ich tu dir weh; Rammlied

2012. febr. 1. 15:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 anonim ***** válasza:
Énis. Jobb let volna, ha nem nézem meg, mert úgy meglepetés, de nem bírtam megállni:)
2012. febr. 4. 20:51
 42/82 anonim ***** válasza:
Én direkt nem néztem meg, persze a Du Hast-ba biztos voltam.Visszagondolva jobb hogy nem néztem meg, mert így tudtam találgatni... :D
2012. febr. 4. 21:21
 43/82 A kérdező kommentje:

Nálam az volt hogy (máig se tudom miért) a Haifisch elejére hittem azt hogy a Bück dich

El is kezdtem üvölteni hogy BÜCK DICH!!!

Aztán hallom Till hangját: Wir halten zusammen

én meg magamban: Hát ez nem a Bück dich

XD

2012. febr. 4. 21:48
 44/82 anonim ***** válasza:
Én meg apámmal voltam, aki egy számot sem ismert, és mindegykiet a legelső őt mp-ből kitaláltam, és mondtam neki, hogy melyik.(mmert a sorrendet nem jegyeztem meg, csak azt, hogy mik lesznek). Mindegyik lassan kezdődő számnál(Mein Herz Brennt, Mutter) beadtam, hogy az Ohne Dich lesz, aztán persze rájöttem, hogy nem az:) Mondjuk azóta annyit hallgattam mindkettőt, hogy simán rájönnék már az elejéről:D
2012. febr. 4. 22:33
 45/82 A kérdező kommentje:

én mikor a Völkerball koncertfelvételt néztem akkor volt hogy egy lassú szám mondom magamnak húú a Mutter

aztán az Ohne dich volt :D

2012. febr. 4. 22:52
 46/82 anonim ***** válasza:

Én meg most a koncerten azt hittem a Bück dich-re hogy az Amour lesz... :DDD (Mielőtt valaki lehülyézne TÉNYLEG hasonlított az eleje az Amour dallamára.. :DD)

Egyébként 3sec-ből kitaláltam a számokat (pedig nem tudtam miket fognak leadni...)

A Wollt ihr das Bett in Flammen Sehen?-t meg még elsekezdődött már kiabáltam...Talán még az a kísérteties hang se kezdődött el ami a Wollt(...) elején van... :D

/42/45 válaszoló is én voltam.../

2012. febr. 5. 10:39
 47/82 anonim ***** válasza:

Egyébként ez a kérdés eléggé szét lett OFFolva... xD

De legalább még a Rammstein témánál maradtunk :D

2012. febr. 5. 18:45
 48/82 A kérdező kommentje:

hát ha tehetném átírnám a kérdést hogy

"Mit gondolnátok egy Rammstein fesztről és melyik számokat keverted össze vagy ismerted fel a novemberi koncerten?" :D

2012. febr. 5. 20:18
 49/82 anonim ***** válasza:
Hát ez hatalmas...XD grat:))))
2012. febr. 5. 20:26
 50/82 anonim ***** válasza:
Felvethetnénk egy új témát pl kinek ki a kedvence a bandából?
2012. febr. 5. 20:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!