Melyik a jobb? Rap vs Rock
hello én régen a rapért voltam oda, aztán megszerettem a rockot.. és szép fokozatosan átszoktam rá, nem akartam de megtörtént. szóval én ugy gondolom hogy persze van aki a reppet jobban szereti, de elnézést hogy igy mondom, de tényleg sokkal zenésebb a rock mint a rap:D szerintem. mivel hogy ugye bár a rockot lehet tekerni rengeteg irányba mivel maga az hogy rock, elég tág fogalom. le a kalappal a rapperek előtt is hogy olyan gyorsan mondják és kitalálják a szövegüket, kell hozzá némi tehetség. bár a repperekkel tényleg dunát lehet rekeszteni, és hallgatják őket, mert egy csomoan ugyan olyanok (ugyan igy gondoltam amikor rap fan voltam, akkor is, és nem sértésnek szánom). rockban is vannak ilyen hülye kis amatőrök de nem lehet mindenkiből rockzenész. ahhoz nem elég hogy tudod gyorsan pörgetni a nyelved és egész jó a hangod. persze, tudom nem ennyiből áll a rap sem:D ahhoz is kell ritmusérzék, elég sok meg minden. és én még azért is ismerem el jobban a rockereket (mármint azokat akik már régóta és sikeresen benne vannak) mert nekik a legtöbb esetben minimum 4tagú a bandájuk, és meg kell lenniük a másikkal, igazódni kell hozzájuk, és legtöbbször ez az ami tönkreteszi a bandát: nem tudnak együttmüködni. higgyétek el, tényleg nagyon nehéz, még a legjobb barátaiddal is:D ez természetes, ők is csak emberek.
egyébként az, hogy a rap menőbb és keményebb az egy nagy hülyeség, mivel oké, az mostanában sokkal ,,menőbb" mert a rock lejárt és most a pop, hiphop és a rap a menő. a keményebb pedig megint hülyeség:D hallottatok már kemény, belevaló metálos akusztikus gitárszólót? bezony van olyan, és pl Jimi Hendrix és Slash mutathatna párat. a rocknak pedig van az az alfaja hogy hard rock (kemény rock) és a metál is különben egy szolid dolog abban az értelemben nézve:DD
ennyit erről.. 50-50 viszont én a rockra szavazok♥♥!
rinaga7: velem pont fordítva volt :D
Mivel a környékünkön mindenki rockot hallgatott nem volt kérdés, hogy én is azt fogom. Persze aztán megtetszett 1-1 rap szám és egyre többet hallgattam azt. Később a rock már eléggé háttérbe szorult és most 2-3 évvel azután, hogy elkezdtem néha-néha rapet hallgatni, úgy nézek ki mint aki világéletében tróger volt :D
Komolyan mondom amikor megláttam a kérdést azt gondoltam itt lesz jó sok ember aki egymást anyázni fogja,de ez helyett normális kommentek jöttek,mindenki érdemli a felpontozást:D
Amúgy én a rap meg hip-hop pártolója vagyok,de nem az old schoolt szeretem,sok kritikát is hallottam ez miatt.Azért hallgatok rock-ot is bőven és más zenét is szóval nem tudom megérvelni mért tetszik jobban a rap..gondolom ez olyan amikor egy rockos megszeret mondjuk egy house zenét:D
Én mindkettőt szeretem. Rapből Funktasztikus, Баста, FankaDeli, Anonim MC, Sub Bass Monster, Artos Csaba, néha 2Pac
Rockból Thy Catafalque, Sunn 0))), Iron Maiden, Black Sabbath, CoB, Behemoth, Led Zeppelin, Kalmah, Murderdolls, Kalapács stb..
De szeretem a bluest, a komolyzenét, ska-t, ragga-t, az ambient-et, country-t, IDM-et..
Egyiket sem tartom jobbnak a másiknál, legfeljebb többet hallgatok pl. metált mint rapet, de attól még nem szeretem jobban.. Csak van, amikor arra van szükségem, hogy felpörögjek, van, amikor arra hogy kikapcsoljak. Az, hogy mit hallgatok, hangulatfüggő.
Szerintem minden zenében van igényes és igénytelen, nem a műfajtól függ. :D
http://www.youtube.com/watch?v=dxBvUqLs_eU&feature=BFa&list=..
Szerintem a kérdés értelmetlen.Rap vs Rock=Fight :D
éljen a stuck mojo
indok: mert csak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!