Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért utálják ennyien Muri...

Miért utálják ennyien Muri Enikőt?

Figyelt kérdés
Véleményem szerint ez az ország meg sem érdemel egy Muri Enikőt vagy mást. Mindjárt beképzeltnek tartják, utálják mihelyt kilépett a nagy átlagból. Az Evita dalt gyönyörűen énekelte és különleges hangja van. Gondolom akkor mikor azt énekelte még senki sem utálta, na de mára jókorára nőtt a táboruk azoknak, akiknek fáj az, hogy jobb és/vagy szebb náluk.
2012. jan. 8. 17:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Tudod szívem, ez egy olyan dolog amit mindenki eldönthet magának, és ha rossz véleményt alkot erről a nőről, akkor az nem feltétlenül jelenti, hogy féltékeny. Enikő nekem azóta nem szimpatikus, mióta 2006-ben felbukkant a Viva tv karaoke műsorába. Már akkor azt mondtam, hogy ez egy roppant ellenszenves nő. És ez a véleményem a mai napig nem változott, nem látok benne semmi kiemelkedő, sem hangilag, sem kinézetre. Az utolsó mondatod végtelenül ostobán hangzik, te azt nem tudhatod ki szebb Encikédnél és ki nem.
2012. jan. 8. 17:52
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem tartom beképzeltnek, egyszerűen unszimpatikus az elejétől fogva.

Nekem bárki bármit mondhat nem hiszem el, hogy van olyan ember akivel ne fordult volna elő, hogy lát akár egy sztárt vagy valakit az utcán és már az elején ellenszenves valamiért. Ilyen az emberi természet.

Féltékeny meg aztán biztosan nem vagyok rá.

2012. jan. 8. 18:10
 3/7 anonim ***** válasza:

" az Evita dalt gyönyörűen énekelte"

Azt hiszed, más nem tudná gyönyörűen elénekelni? Nem ismerem ezt a csajt, de gondolom egy újabb sztárcsinált fruska. Kicsit sok a sztár egy ekkora országra, nem? Parasztvakítás az egész. Elindítanak egy ilyen tehetségkutatót, 4-5 embert felkapnak, csinál 3 klipet, kiad 1 albumot, aztán el is tűnt a süllyesztőben. Hogy miért? 1) Kicsi a magyar zenei piac ennyi embernek 2) Attól, hogy valakinek jó hangja van, még nem lesz felejthetetlen énekes.

Sajnálom, de ez a Muri Enikő ugyanerre a sorra fog jutni. Csak várj pár hónapot;)

2012. jan. 8. 19:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Első válaszoló véleményét osztom!
2012. jan. 8. 21:18
 5/7 A kérdező kommentje:
Persze mindenkinek szíve-joga, kiről mit gondol, csak olyan sok helyen olvasom, hallom, hogy nem kedvelik...és nem értem, hogy miért? Szerintem szimpatikus csaj és nem tartom beképzeltebbnek másoknál.
2012. jan. 8. 21:24
 6/7 anonim válasza:
Igen, lenézni könnyű mindenkit. De álljon már oda akármelyik ember is aki jobban tudja Nála és csinálja jobban, vagy legalább bizonyítson ennyit, mint Ő. Kritizálni könnyű, de bizonyítani már korántsem.
2012. jan. 9. 00:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Te sem gondolod komolyan, hogy ezzel érvelsz.

Azok az emberek, akik arra adják a fejüket, hogy betörnek a köztudatba, jól tudják mivel jár ez. Ők teszik a dolukat, mi meg eldöntjük, ez jó-e nekünk vagy nem. Ne gyere már azzal, hogy nem kritizáljuk, mert nem vagyunk jobbak.

2012. jan. 9. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!