Miért utálják ennyien Ian Somerhalder-t?
Figyelt kérdés
Szerintem marha jó színész és nagyon szexi pasi..2010. aug. 17. 20:15
1/15 anonim válasza:
Vakok:D a lényeg h neked bejön na meg nekem is:P
2/15 anonim válasza:
azért amiért sok más embert..mert jól esik nekik valakit gyűlölni..
3/15 A kérdező kommentje:
Igen tuti vakok xD amúgy HD (hotdog) rengeteg szemét van akik ok nélkül beszélnek rá.. Pl tuti nem látták egy filmjét se.Ja és nem csak rá hanem pl.:LOST szereplői,TVD szereplői,stb...
Szóval szerintem izlések és pofonok.
2010. aug. 17. 20:37
5/15 anonim válasza:
Utolsó vagyok, most néztem meg tényleg nagyon szexi :O:$:D:D
6/15 anonim válasza:
én még sosem hallotam, hogy leszólták volna :O
meg nem értem miért tennék, hiszen semmit sem lehet ráfogni. tuti nem meleg, és nem is az a celeb tipus. vagy csak amiatt, hogy vámpíros sorozatban játszik?
na de a lényge, hogy én imáádom őt, és a lostot is csak miatta néztem :D stefan meg mehet a búsba a baltával faragott arcával :D na jó inkább csak amikor ian mellette áll :P
7/15 anonim válasza:
Én még szintén nem hallottam hogy egyszer is leszólták volna...A HD meg egy vicc, sőt mi több, egy trolltenyészet.. Nálam amúgy a pali elmegy kategória :)
8/15 A kérdező kommentje:
Épp emiatt léptem leróla mert 3 hülye rendesen kikészített.Amúgy Stefannak nagy az álla és hegyes az orra. Damon a nyerő. Am. profilből Stefan elmegy szemből durva...
2010. aug. 18. 00:43
9/15 anonim válasza:
Mert irigyek, fikázni könnyebb, mint elismerni valakit.
10/15 A kérdező kommentje:
azon szoktam nevetni hogy ilyen bányarém pasi fikázzák... úgy h lehet benne vmi h irigyek
2010. aug. 18. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!