Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy vannak a gitár akkordok?

Hogy vannak a gitár akkordok?

Figyelt kérdés
Szeretnék megtanulni gitározni viszont bajban vagyok az akkordokkal. Kaptam hozzá egy jó kis könyvet is és az van beleírva, hogy az E-dúrnál mind a 6 húrt pengetjük. Ezt hogy értsem?
2011. dec. 23. 22:06
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Meg kottát sem tudok olvasni akár hogy is van leírva. Fogalmam sincs hogy értelmezzem ezeket...

[link]

[link]

2012. febr. 11. 18:50
 22/28 anonim ***** válasza:

1. Az életben semmi sem megy elsőre. A gitározáshoz évek kellenek, mire az alap dolgokat meg tudod csinálni, én 10 éve gitározom és még mindig sok dolog van, amit nem tudok meg csinálni.

Pont ezért szánalmas, hogy a legelső, legapróbb buktatónál feladod, ráadásul egy olyan dolognál, amit már nagyon régóta szeretnél megtanulni...

Az égvilágon semmit nem fogsz így elérni az életben, semmit. Talán eljutsz egy gyárba robotmunkát csinálni éhbérért. Persze van, akinek ez elég...

2. Amit linkeltél nem kotta, hanem tabulatúra, kb 2 perc megérteni és onnantól kezdve borzasztó egyszerű használni.

2012. febr. 11. 19:22
 23/28 A kérdező kommentje:

Tényleg akkor hogy kell? Magyarázd el. -.-

És te le tudsz fogni a hármasnál meg az ötösnél egyszerre? Mert én nem...

2012. febr. 11. 19:53
 24/28 anonim ***** válasza:

igazad van, azért hogy egy olyat lefogj, legalább 20percet rá kéne szánnod

nem akarunk meggyőzni hogy gitározz, de nem a gitár a hülye, és ha sokmillió embernek sikerült, akkor talán benned nincs semmi kitartás

2012. febr. 11. 20:05
 25/28 anonim ***** válasza:

Én még a 3-asnél és 11-esnél is le tudom fogni egyszerre.

Nyilván nekem se ment elsőre, eztért találtak ki egy olyan dolgot, hogy gyakorlás.

De egy kvint lefogásához vagy hogy hogyan pengess 6 húrt egyszerre tényleg nem kell több pár percnél.

Tényleg igazad van, kár a gőzért, ez nem neked való hobbi.

2012. febr. 11. 20:10
 26/28 A kérdező kommentje:
Egyedül sosem fog menni. Jelenleg se pénzem, de időm tanárhoz menni.v
2012. febr. 11. 20:42
 27/28 A kérdező kommentje:

Tudjátok mit? Nem fogom feladni.

Már van egy kis sikerélményem és nagyon jó érzés.

Sosem adom fel. :D

2012. márc. 9. 20:21
 28/28 anonim ***** válasza:
így van! Never Give Up Remélem még mindig űzöd a gitározást!
2013. máj. 9. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!