Gitár!? (akkordok) (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Vettem egy könyvet Gitár iskola kezdőknek, akusztikus és elektromos gitárhoz CD melléklettel.(Phil Capone)
És az akkordok egyáltalán nem stimmelnek a neten lévő akkordokkal....Teljesen eltérnek...Akkor most melyik a helyes?
Pár akkordot megtanultam már a netről,de néztem a könyvbe és nem stimmelnek.
A másik dolog,amit nem értek,mikor megpengetem azokat az akkordokat,amiket ír(ha egy számot szeretnék megtanulni/eljátszani)akkor nagyon nem stimmelnek,köze sincs ahhoz a hanghoz:/Be van hangolva minden oké a gitáron,de ha lepengetem azt a bizonyos akkordokat,akkor nem áll össze a zene...nem értem:/
Segítsetek,még kezdő vagyok:/
Te most még is miről beszélsz???
Bazz...sztem nagyon nem,érted=D
Nem lehet felfogni,hogy az akkordok nem stimmelnek?=D
pl C-dúr etc,de m1 kösz a 'segítséget'...
Mivel azt írod, hogy pás akkordot már megtanultál netről, de ezek nem ugyanazok, mint ami a könyvben van, azt feltételezem, nem egyértelmű, melyik akkordot hogy kell lefogni.
Ha nem ez a problémád, tanulj meg előbb fogalmazni, segíteni akartam.
a könyvben valószínűleg egy szám könnyebb verzió akkordjait írják le, nem az eredetit. egy számot g dúrba pl sokkal könnyebb játszani mint fisz dúrba.
Vagy ha csak az önálló akkordokról beszélsz, azokat is többféleképpen le lehet fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!