Hogy vannak a gitár akkordok?
Ha viszont csak azért akarsz megtanulni gitározni, mert "menő" akkor előre szólok, hogy nem fog belőled igazán jó zenész válni. Érezned kell a zenét. Ha tudsz angolul, keresd fel youtube-on Marty Schwarz-ot, ő a legjobb internetes tanár véleményem szerint.
Az, hogy mind a hat húrt pengeted, azt jelenti, hogy egy mozdulattal, ami irányulhat le vagy fel, végigpengeted mindet.
Nem csak azért akarok megtanulni mert menő...
Már régóta szeretnék.
Azt nem írták az előttem szólók, hogy jobb kézzel pengetsz, de ballal pedig különböző helyeken fogod a gitár nyakához a húrokat, s így jön össze a hangzat.
S ezért van, hogy a E dúrnál mind a hat húr szól, de pl.: egy alap D dúrnál az e6-os húrt kihagyod a pengetésből.
Sok sikert!
Most miért lenne szánalmas???
Kipróbáltam, nincs hozzá tehetségem. Ennyi.
Továbbra sem értem mi értelme van mind a 6 húrt egyszerre pengetni plusz nem is tudom, hogyan kell. Arról meg nem is beszélve, hogy a bal kezemmel k*rvára nem tudok fogni, így mindig zörögnek a húrok meg mindig hozzáérek az ujjammal egy másik húrhoz, így nem szól...
http://www.youtube.com/watch?v=TGmAzYW6-Yk
itt is mind a 6húrt pengeti egyszerre, mi ezen a nem érthető?
az a szánalmas, hogy régóta szeretnél állítólag megtanulni gitározni, nem csak menőzésből, de az első problémánál abbahagyod. csak így tovább mindent az életben, nehogy véletlenül valamit végigcsinálj :D
Minek erőltessem ami nem megy?
Ha mondjuk le kell fognom egy húrt 3. bundnál utána egy másikat az 5-nél azt sem tudom megcsinálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!