Eurovíziós dalfesztivál-ki nyeri meg?
Figyelt kérdés
ez a verseny eléggé szánalmas lett az utóbbi időben,de ha most szavaznod kéne ki nyerne este?
nekem Azerbajdzsán és Németország a kedvencem...
2009. máj. 16. 07:41
1/6 Thurston válasza:
Ez a fesztivál mindigis poén volt. Csak mi magyaruk vesszük ilyen komolyan. Nem tudom miért.
A németek egyébként nem voltak rosszak.
O)))
2/6 anonim válasza:
Miután az elődöntőben a szláv országok felét kiszórták, szerintem vagy egy nyugati ország fog nyerni, vagy lesz elég spiritusz a keleti blokkban ahhoz, hogy körbeszavazzanak megint... Szerintem ez a verseny már tényleg a vicc kategóriáját súrolja: nagy ritkán előfordulnak színvonalas produkciók (évente általában egy), de a nagy többség gagyi, egyszer hallgatható popszám. Mondom ezt leginkább a magyar versenyzőkre értve: nem igaz, hogy a magyar zenei életben csak ilyen Ádok Zoli-jellegű potenciál van... Tavaly kiküldték Csézy-t, akinek tényleg gyönyörű, képzett hangja van, de a szám, amit írtak neki, olyan gyenge volt, hogy utolsó előtti lett vele. Tényleg nem értem, hogy miért akkora szám ez a dalverseny, hiszen úgysem az nyer, aki megérdemli...
3/6 anonim válasza:
Talán a norvégok nyerik,de nekem az észtek is szimpatikusak.
4/6 anonim válasza:
Hajra Németország!!! Szavazok!!!! :):)
5/6 anonim válasza:
norvégia,méghozzá megfogják dönteni Lordi pontrekordját is,szerintem
6/6 A kérdező kommentje:
nah ez bejött!!!
én örülök Norvégia győzelmének!!!:)
2009. máj. 17. 08:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!