Ciki hogyha ilyen zenét hallgat egy lány?
Szóval nagyon-nagyon imádom Bob Marleyt. :$ Szeretem a mostani zenéket is tényleg...főleg a houset :D, de valamiért akkor sem ér fel egy sem a reggeavel...nálam. :) De tényleg egyszerűen nem tudom megunni. :) Az egész szobámat átalakítottam ilyen mediterrán stílusura...mediterrán növények, pálmák, egy óriási Jamaica térképem van a falamon amit körbe futottam különféle futós növényekkel, meleg színek mindenhol. :$ Nekem nagyon bejön...egyébként. :)
De ez nem "ciki", hogy lány létemre ennyire szeretem Bob Marleyt (még bátyám legjobb barátja "mutatta be" 2-3 évvel ezelőtt) :D?
Bocsi ha hülye kérdés, csak már nem tudom hova tenni magam. :)
Köszönöm a válaszokat!
Köszönöm az értelmes válaszokat! :)
Nem-nem SOHA nem mondanék le a mindenemről...Bob Marleyről. :) Sőt, inkább úgy mond "bevédem", tudom, hogy a korom beli érettlen kis emberkék, nagy része azt sem tudja, hogy ki -.-, ezért inkább nem is "reklámozom" előttük, ne, hogy már, hogy ők is ezt halgassák :P ...önző vagyok. :D
Igen én is imádom a szobámat, bár még kifogom egészíteni pár falmotívummal, persze nem cannabis levélel :) , kis ízléssel pálmafákkal szeretném...
Egyébként 15 éves vagyok...és én is imádom a Metallicát,ACDC-t, Steven Tyler meg személyes nagy-nag kedvencem. :)
Még egy mondat. Ha másoknak nem tetszik egy általam kedvelt zeneszám, akkor csak az a tudat szomorít el, hogy ők nem képesek megtapasztalni azt az élményt, amit nekem adott a zeneszám.
Más szóval: nem magamat, hanem őket sajnálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!