Miért ismerik olyan kevesen Gary Numan-t Magyarországon?
szerintem: igen. én sem hallottam még róla. gondolom nem ért elég nagy hatással Mo.-ra, és nem terjedt el..
mondjuk, ez a személyes véleményem, nekem nem tetszik a zenéje. lehet hogy a nagy többségnek szintén nem..
Azért ismerik itthon is:
http://www.youtube.com/watch?v=ephbPs_IXUQ
Azt hiszem, hogy világviszonylatban is inkább a követői (NIN, Marilyn Manson meg az egész elektrometál tokkal vonóval) az ami ismert, nem ő maga, pedig még tolja az ipart, most jön ki az új lemeze.
A nagy dobásai 30 éve voltak, hogy akkor mi jutott el belőle ide, nem tudom, lévén még oviba jártam. Mára sajnos a saját maga által létrehozott trend követője lett csak. Azért a Cars a csengőhangom, és ha eljut ide, azért megyek csápolni.
(Juteszembe. Kovács Mákos, egy londoni koncertjéről beszámolva egy interjúban büszkén emlegette, hogy egy olyan helyen léptek fel, ahol előtte pár nappal Gary Numan. Tehát minimum ismeri. )
Én még meg sem születtem akkor :)
A suliban sokan kérdezték már, hogy milyen zenét hallgatok.
Erre azt feleltem, hogy inkább a 80-as évekbeli zenéket szeretem, azon belül pedig a Gary Numan-t. Sokan (lehet hogy mind) azt reagálták, hogy "Mi? Az meg kicsoda?"
Lehet, hogy ki is röhögtek a hátam mögött, de nem érdekel(t). :)
Az albumokból a "Dead Son Rising"-ra és a "Splinterre" gondolsz? Különös módon nekem is a Cars a csengőhangom XD
De ha itthon koncertezni fog (bár ennek nagyon kicsi a valószínűsége) tolongani fogok a jegyekért.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!