Mennyire elterjedt a forex Magyarországon, és a világban? Elég jól lehet pénzt keresni vele, ha valaki erre adja a fejét, mégis kevesen ismerik tapasztalatom szerint. :S
Ha nem akarsz reklámozni írhatsz privibe, tényleg érdekel:)
timea@gmail.com
Hello Igen lehet vele jól keresni.
ha olvasol az indikátorokból, ha kizárod az érzelmeket stb
mi 6 éve foglalkozunk forexel van egy szolgáltatásunk kereskedési tippeket adunk el ezzel biztosan + ban zárhatod a hónapot. ha érdekel fxtrade4u.com
Elvileg elterjedt, de azt tudni kell, hogy a Forexezők 95% hosszútávon veszít, és csupán 3% az, aki professzionálisan űzi, és képes tartós profitban maradni. Magyarországon elég kevesen űzik ezt profin, akik meg is élnek belőle.
Mindehhez szigorú szabályrendszerre, egyénileg kidolgozott stratégiára, szorgalmas tanulásra, éles tapasztalatra, az érzelmek kontrolljára van szükség.
Tényleg nem túl elterjedt nálunk, legalábbis szerintem nem túl sokan ismerik.
Igaza volt az egyik hozzászólónak, okosan kell csinálni a tanulói fázist, mert vannak cégek, akik ingyenes oktatásokat tartanak a forex-ről.
Én egy hónapja pont ilyenen vettem részt és most már kristályosodik a dolog.:)
Ha a cég látja, hogy tényleg érdekel a dolog, akkor úgyis mindent megtesz, hogy hozzá csaljon.
Én az X Trade Brokers ajánlom, ha ingyenesen akarsz tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!