Magyarországon miért csak ilyen kevesen tudnak nyelvtanilag helyesen írni?
Akár megnézzük ezt az oldalt, ne lenne olyan kérdés amiből ne ömlene a helyesírási-nyelvtani hiba. Miért olyan nehéz figyelni erre? Vagy mikor az ember beszélget bármilyen chat félén, (pl. msn) ott is elöntik az embert a hibák. Ki mit gondol erről?
Utóirat: Valószínűleg ebben a kérdésben is lesz 1-2 fogalmazási hiba, de azt már bevállalom :Đ
nemtom. :D
Egyébként, ha kell, akkor tudnak helyesenírni, csak msn-en lazább a helyzet, chaten egyenesen telibe szarják szerintem a helyesírást. Én is... Ha suliba vagyok természetesen nem írok rövidített, affektálos szavakat.
Szerintem a dolgozó emberek nagyrésze nem tud kifogástalanul írni, mégis van munkája, keresi a pénzt, és ennek ellenére, hogy lehet helyesírásban nem tündökől attól még lehet intelligens és normális, szimpatikus ember.
Én is tuti vétettem hibát, főleg, hogy nekem ki se javítja a böngészőm... mert már erre is jó, pedig lehet az illető az alap szavakat se tudja helyesen leírni, ellenben a böngésző már helyettünk is gondolkodik... Mikkel nem tudnak butítani.. :(
Én például megyei helyesírási versenyen első lettem országoson pedig 5. :D
Büszke lehetek magamra?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!