Szereted a Nightwisht?
kedvencem:))
Tarjanak baromi jó hangja volt<3 de a mosani csajszi is jó
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2009-03-31 18:39
Dettó:D. Nekem is a kedvenc együttesem és a kedvenc számom tőlük a Sleeping Sun.
a Nightwish Anettel lett egységes. vele az élen már elmondhatják magukról, hogy ők egy EGYÜTTES.
Tarjaval olyanok voltak, mint kb egy szimfonikus zenekar: van a zenekar meg egy énekesnő. számomra Tarja mindig kakukktojás volt. valahogy kilógott közülük.
szerintem ez a mostani felállás az igazi.
ha valaki van olyan nagy rajongójuk, hogy ismeri a megalakulásuk történetét, az tudja, hogy anno Tuomas eleve más stílusban akart alkotni, nem metálban. csak Tarja hangja miatt volt kénytelen átállni. Tarja operás vinnyogása nem bírta volna azokat a dalokat, amiket most Anette énekel. biztos vagyok benne, hogy Tuomas eleve ilyen stílusú zenéket akart írni, mint amilyeneket most ír Anettenek.
egy cikkrészlet innen [link] a Tarja-siratóknak:
"Habár Tarja Turunen énekesnő távozása után sokan temették a bandát, az Anette-tel készült Dark Passion Play a Nightwish történetének legsikeresebb albuma lett, világszerte összesen több mint 2 millió példányban kelt el, és a hozzá kapcsolt turnén is többen nézték meg őket, mint bármikor korábban."
ennyit arról, kivel jobb a banda.
hát ez a te véleményed. szerencsére kevesen vannak ilyen véleménnyel, és az, hogy az összes eddig megjelent albumaik közül a DPP volt az, amit a legtöbb példányban eladtak, mindent elmond arról, melyik csaj a jobb.
az Imaginaerum pedig még a DPP-nél is ütősebb lett. csak azoknak nem tetszik, akik nem értenek a zenéhez. egy ilyen konceptalbumot összehozni nem kis munka. ráadásul így, hogy Tuomas egyedül írja a zenét és a szöveget is, sokkal nehezebb. Anette hangja lenyűgöző... ahogyan minden nehézség nélkül vált át magas hangról mélyre, illetve fordítva. és Anettenek a személyisége is elragadó. barátságos, kedves, mosolygós, bolondos. nem olyan jégcsap, mint Tarja.
megnéztem volna, Tarja mit kínlódik össze, ha neki kellett volna felénekelnie az Imaginaerum számait.
de most komolyan. Tarja szólóalbuma hol áll a Nightwish nélküle készült két albumához? elárulom: SEHOL.
a DPP 2 hét alatt lett aranylemez... Tarja első szólóalbuma 4 ÉV alatt.
Tarja a Nightwish nélkül lósz*rt se ért el. de megérdemelte, amit kapott. kellett neki nagyképűsködni, és olyat kiejtenie a száján, hogy neki nincs szüksége a Nightwishre. egye meg, amit kifőzött azzal a s*ggfej, pénzéhes, szemétláda férjével együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!