Szereted a Nightwisht?
Figyelt kérdés
2009. márc. 31. 18:28
11/41 anonim válasza:
imádom tarja hangját, de most az együttest is megszerettem, amióta nincs benne.
12/41 anonim válasza:
így is jó, de Tarja-val volt az igazi...
13/41 anonim válasza:
Egy fél évig csak Nightwish-t hallgattam,nekem nagyon tetszik,Tarja volta az igazi,Anette Olzon is elég jol énekel csak nemtudom,olyan pop stiluba énekel.de klassz
14/41 anonim válasza:
Mind2 énekesnővel másnak érzem a stílusát, de így is nagyon ott van :P
15/41 anonim válasza:
persze
egyik kedvencem,bár Tarjával jobb volt ,azért Anette sem rossz
16/41 anonim válasza:
Alap... csak akkor ráz ki a hideg, amikor Anette énekli pl az I wish I had an angel-t... Mindkettő énekes jó (bár Tarja jobb volt sztem), és igen, Anette-tel pop-os beütése van, de rengeteg számot imádok, amit ő énekel
18/41 anonim válasza:
Imádom....ELső együttes volt az úgymond˝metálba lépésemben˝... nekem jobban bejön Anettel deh Tarjával se volt rossz:D
19/41 anonim válasza:
IMÁDOMIMÁDOMIMÁDOMIMÁDOMIMÁDOMIMÁDOMIMÁDOMIMÁDOMIMÁDOMIMÁDOMXD Tarjával persze, mert Anette hangja nem tetszik, főleg mikor a régi számokat kínozza....
20/41 anonim válasza:
Én mind2 énekesnővel szeretem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!