Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szereted a Nightwisht?

Szereted a Nightwisht?

Figyelt kérdés
2009. márc. 31. 18:28
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%

Na most jól lefognak szólni érte, de szerintem Anettel jobb. xD

Persze Tarját is szeretem, mert elképesztő hangja van. =)

2009. dec. 23. 21:22
 22/41 anonim ***** válasza:
Igen. 2. kedvencem.
2010. jan. 5. 18:42
 23/41 anonim ***** válasza:
Imádom!De én is inkább Tarjára szavazok :)Lélegzetelállító a hangja!
2010. márc. 19. 22:50
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

Talán több hangszert alkalmaz Tuomas a Dark Passon Play-en, mint régen. (Bár erre ellenpélda a Once-os Ghost love score.)

A hangszerek kiegészítik, kipótolják Anette hangját.

2010. júl. 4. 20:34
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
Imádom!!!Igaz,Tarjával volt az az igazi,,operametál",és szerintem lényegesen jobb számaik voltak-a hangjáról nem is beszélve!!-de végülis Anette se rossz.Van néhány nagyon jó számuk(Bye bye beautiful,Amaranth,Last of the wilds,The poet and the pendulum,The Escapist)de azért Tarja messze vitte a pálmát...Az pedig számomra elég,,fülsértő"mikor Anette próbálja a Nemo-t vagy a Sacrament of Wilderness-t énekelni:SHa a saját számainál és hangmagasságánál marad,akkor viszont egész jó.(No azért nem bánnám,ha egyszer Tarja visszakerülne)
2010. júl. 9. 12:54
 26/41 anonim ***** válasza:
100%
Amaranth, Bye bye beautiful két kedvenc számom. :)
2010. júl. 16. 15:39
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
Ímádom, de ami még nagyon jó ebben a stílusban, az a Within Temptation. Nagyon jó számaik vannak. Namármost lehet engem is szidni, de szerintem is Anette a jobb, főleg azért, mert szerintem sokkal több élet van benne. Tarja sem volt rossz, akkoris hallgattam Nightwish, de amikor Anette vette át a stafétát, aszittem lemegyek hídba. Nagyon jó. A By By Beautifull-t meg minden reggel meghallgatom rettyintés közben, amikor meg kipottyan, felüvöltök, hogy By By Beautyfull! Szóval nagyon ímádom:-)
2010. júl. 23. 22:52
 28/41 anonim ***** válasza:

Nincs sok köze a Within Temptation-nek a Nightwish-hoz.

Előbbi inkább a goth felé hajlik, míg az utolsó symphonic power metált játszik.

2010. júl. 24. 12:31
 29/41 anonim ***** válasza:
100%
Végülis igazad van, de picit hasonló a kettő.
2010. júl. 24. 15:43
 30/41 anonim válasza:
100%

Igazat szólva én is jobban kedvelem az Anette-s felállást,

ebbe talán az is közbejátszik , hogy én csak kb.2 éve ismertem meg az eggyüttest.Régebbi számok közül talán inkább csak a Nemo-t és az End of All Hope-ot hallgatom.Az én fülemnek Tarja opera hangja kicsit idegen:S, de ettől még kedvelem:)

2010. nov. 3. 21:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!