Evanescence vagy Nightwisht szereted?
Eredetibb? A Nightwishnél sablonosabb és ötlettelenebb power metál banda nem létezik. Míg az Evanesence-ben vannak elég jó megoldások, legalábbis ami a gitárokat illeti.
Egyiket sem szeretem. Elég unalmasak nekem.
O)))
Nightwisht szeretem, még a régi énekessel, a mostaninak túl "hétköznapi" hangja van.
Evanescence meg nem tetszik a sablon szövegek miatt.
Miért kéne elismerni? Sokan mondják, hogy az új énekesnőnek mennyire átlagos hangja van... Hát elárulom, hogy Tarja sem egy hűdenagy énekesnő, csak sokan (akik nem értenek hozzá) azt gondolják, hogy ilyet aztán nem mindenki tud.
Az, hogy a Nightwish-t többen szeretik, semmit nem jelent. Ezt úgy hívják, hogy argumentum ad populum, vagyis a tömegre való hivatkozás. Aki tanul római jogot netalán, azt tudhatja, hogy ez bizony komoly érvelési hiba.
Egyik banda sem jeleskedik túlságosan zeneszerzés/zenélés terén. Mindegyik elég primitív, sablonos, egyáltalán nem ötletes, korábban már milliószor elsütött alapokra építkezik. Aki szerint ügyes zenészek, vagy bármi elismerésre méltó, újító jellegű (tehát eredeti) dolgot csinálnak, az gondolom nem hallott még túl sok zenét. (És nem is ért hozzá.)
O)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!