Evanescence vagy Nightwisht szereted?
Figyelt kérdés
2009. máj. 3. 23:10
11/40 Thurston válasza:
Az meg, hogy a Nightwish bármilyen stílus megalapítója, az egy vicc. Aki ennyire tájékozatlan, az nem tudom minek szól bele a dologba.
(Nézzetek utána a Therionnak és a Blind Guardian-nak.)
12/40 Thurston válasza:
Ez igen... Leírom, hogy a tömegre való hivatkozás nem helyes érvelés, illetve hogy a Therion és a Blind Guardian már sokkal korábban használt opera/szimfónikus elemeket, így pedig nehezen lehet a Nightwish bármi megalapítójának nevezni, erre lepontoztok a sárga földig... Még ha a saját véleményemet mondtam volna el, akkor megértem, de ezek TÉNYEK. Hogy lehet valaki ennyire sötét... :I
13/40 anonim válasza:
mind2-őt szeretem de a Nightwish sokkal jobb azé. persze a régi Nightwish volt az igazi mert a mostani egyenlő a szarral
15/40 A kérdező kommentje:
kedves lepontozott kis okos :)
most mar meg ne haragudj en nem velemenyt kertem es hosszu szoveget csak annyit h melyiket szereted jobban
az igaz h amiota Tarja elment azota nem az igazi a Nightwish sem dehat ez van , van mas akivel kozos zeneje lett pl Schillerrel ha hallotad volna ha nem akkor keress ra es ne blamald le az egyutesseket mert ha te ki raktad volna azt a keto egyutest akkor en oda irtam volna h nem ismerem egyiket sem
2009. máj. 6. 09:00
16/40 anonim válasza:
Én élek-halok a power metálért, szóval inkább a Nightwish felé húz a szívem. De persze meg kell említenem, hogy azelőtt Evanescence rajongó voltam, főleg a Bring Me to Life hatására.
17/40 anonim válasza:
egyértelműen a Nightwish, mert számomra az evanescence nem kemény. És a nightwish az igazi jó power symphonic metál!!!
18/40 anonim válasza:
Szerintem egyértelműen Evanescence...Amy Lee tele van energiával,kreativitással és lendülettel, n.Nekem a fellépéseik is sokkal energikusabbak, és vadabbak..persze nekem.Nekem a Nightwish már kicsit túlságosan sötét goth operás...valami,de persze nem ítélkezek felettük,nem mondom hogy nem jók,de nekem az EVANESCENCE és Amy:)
19/40 anonim válasza:
Mindkettő, bár ezerszer több számot hallgattam az Evanescence-től, mint a Nightwishtól. Tőlük is vannak kedvenceim, csak nekem kicsit sok már a hangszer a legtöbb számukban. Tarja Turunent is szeretem, magában is remek zenész :)
20/40 anonim válasza:
Én sokkal jobban szeretem az Evanescence-t, Amy hangja páratlan! Akármit mondhattok, örök kedvenc lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!