Melyik metal szám ez?
Figyelt kérdés
Jöjjetek metálfejek, segítsetek! Nem tudom hogy pontosan milyen goth, death, black metal vagy mi ez (nem vagyok expert ezekben), de még régebben hallottam. Nem gyors szám, inkább közepes tempóban megy, van benne gitárszóló is, az énekes mély hangon (mint Morbid Angel) énekel, és mikor a kórushoz ér, akkor a zene megváltozik, lelassul és azt énekli hogy Alive (vagy Arise, ki tudja mit). Jó kis hangulatos szám, úgyhogy akinek van ötlete, jöhet link, vagy számcím!2011. jún. 26. 16:41
12/13 A kérdező kommentje:
ma 16:43 jajah, jó régen volt, hogy utoljára hallottam még kazin. Egy romantikus éjszakához nem is kell több :) Most már csak a másik szám kell...
2011. jún. 28. 23:11
13/13 anonim válasza:
Nem rossz csak nekem túl lágy xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!