Melyik metal szám ez?
Figyelt kérdés
Jöjjetek metálfejek, segítsetek! Nem tudom hogy pontosan milyen goth, death, black metal vagy mi ez (nem vagyok expert ezekben), de még régebben hallottam. Nem gyors szám, inkább közepes tempóban megy, van benne gitárszóló is, az énekes mély hangon (mint Morbid Angel) énekel, és mikor a kórushoz ér, akkor a zene megváltozik, lelassul és azt énekli hogy Alive (vagy Arise, ki tudja mit). Jó kis hangulatos szám, úgyhogy akinek van ötlete, jöhet link, vagy számcím!2011. jún. 26. 16:41
1/13 valakiakitnemismersz válasza:
MetalHead vagyok de ez kifogott rajtam =/ na m1 még keresgélek azért. 14/f
2/13 A kérdező kommentje:
ma 16:44 ha igazi metalhead vagy, biztos bejönne neked, jó kis nóta, a fene egye meg, hogy mindig az ilyen jó számoknak nem tudja az ember a címét :( Általában google-ba beírom a dalszöveget ha nem tudom a nevét, és megvan, de hát itt ezzel sokra nem megyek... Van egy másik is amit már évek óta keresek, az egy nu-metal szám de abból még ennyit se tudok csak a dallama szól a fejemben
2011. jún. 26. 17:09
3/13 valakiakitnemismersz válasza:
Hát Nu Metalt nem hallgatok mert nem igazán kedvelem... Black Metalt hallgatok leginkább meg Thrasht.
4/13 anonim válasza:
énmeg a nu-metálért rajongok.kár,hogy nem tudod valahogy megmutatni a nu-metál szám dallamát,bizti megtudnám mondani a címét:D
5/13 A kérdező kommentje:
17:29 valahogy így megy: La-la-la-la-la, la-la-la-la. Ja és a végén la-la. Viccet félretéve keresem a neten hallgatom a számokat amit eddig nem. Akkor még nem tudtam angolul eléggé és nem maradt meg a dalszövege a fejemben. Addig is hátha beakad ide még néhány metálfej, hátha lesz ötletük a death metal számmal kapcsolatban
2011. jún. 26. 21:14
6/13 anonim válasza:
a nu metal szám engem is érdekelne. :) az elsőt sajnos nem tudom.
7/13 A kérdező kommentje:
a nu metal szám hasonlít slipknotra mert a refrén előtt vadul benne utána pedig normál hangon énekel, ez egy pörgősebb szám, a refrén elég fülbemászó. Mikor a refrént énekli emelkedik a hangja, az utolsó mondatot pedig kétszer megismétli. De már jó sok évvel ezelőtt hallottam vagyis nem mostani zene, csakúgy mint a death metal szám. Azt hittem slipknot de azóta minden számukat meghallgattam neten és egyik sem az volt, de nem is korn, system of a down, limp bizkit, linkin park stb. nem ezek az ismertebbek. De lehet hogy van olyan dal amit kihagytam, ami nem volt lemezeken rajta stb. Most egy csomó olyan együttest hallgatok amit eddig nem, talán meglesz
2011. jún. 26. 22:04
8/13 A kérdező kommentje:
vagyis nem kétszer ismétli meg a refrén utolsó mondatát hanem egyszer. De lehet hogy többször :/ xD
2011. jún. 26. 22:29
9/13 anonim válasza:
Ha más nem, kezdj el "brute force" Alive vagy Arise című (vagy ezt tartalmazó) számcímeket keresgélni (ha van rá időd). Amúgy én is blackes vagyok, és ilyenről nem tudok.
10/13 A kérdező kommentje:
2011. jún. 28. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!