Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért mondják az osztálytársai...

Miért mondják az osztálytársaim arra a zenére amiben hörgés van hogy emo?

Figyelt kérdés
Én death metalt,és metalcoret hallgatok.Meg még olyan rock számokat ahol gyakran előfordul a hörgés.Imádom ezeket a fajta zenéket.Ugye attól mert valamiben hörgés vagy screm van,már rögön nem kell emonak lennie...?
2011. jún. 25. 22:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
:) hát figyelj ez van. amúgy nem csoda ha emoval keverik, az emo nem mutatott fel semmi újat zenei téren sztem..
2011. jún. 25. 22:39
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

jóisteen..sztem szerencsétlen Death metálosok elásnák magukat,ha emonak neveznék őket..

am nekem a Linkin park a kedvencem,(bár ők numetál) de imádom,amikor Chester screamel:D

pl.ez a videó sztem zseniális:D itt össze vannak vágva a sikoltások,hallgasd meg,sztem nagyon tetszene neked:D

2011. jún. 25. 22:45
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszi utoló válaszoló,meg nézem :D
2011. jún. 25. 22:46
 14/18 anonim ***** válasza:

uccsó vagyok..hát nem elfelejtettem a linket?!xd..

http://www.youtube.com/watch?v=16Vyl2VQOBk

2011. jún. 25. 23:14
 15/18 anonim ***** válasza:

Hát ha ezt nekik is megmutattad, nem csoda, az énekes erősen úgy néz ki (meg kb az összes japán srác xD).

Mutass nekik egy kis Cannibal Corpse-ot vagy Deicide-ot, azok külsőre se olyanok. :D

És magyarázd el nekik, hogy az emóknak világfájdalmuk van és magukat ölnék meg, a deszmetálosok meg inkább mindenki mást. :D Azért nem mindegy. :D

Mellesleg meg ki nem szarja le őket? Had ugassanak, ha másra úgyse jók.

És nem inkább a Tokio Hotel emo pl? Abban én nem hallottam hörgést sehol, de biztos. Bár elég sok zenére azt mondják, h emo, miközben a banda sem tartja magát annak, lásd AFI pl.

2011. jún. 26. 20:06
 16/18 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: 06-25 22:45

Lehet, hogy a death metalosok magukat ásnák el, black metalosok viszont azokat ásnánk el, akik le mernek emózni minket. A deathesek puhányok. :P

2011. jún. 28. 00:08
 17/18 anonim ***** válasza:
azért mondják, mert hülyék. ennyi. és amúgy nem mellesleg, az emo zene jó, csak a divat tökre negatív képet adott az embereknek erről a stílusról. pf. na mindegy.
2012. febr. 25. 21:49
 18/18 anonim válasza:
Szerintem azért mondjáj , mert általában az ilyen nemű zenét azok hallgatják , akik emo.nak néznek ki , vagy úgy viselkednek.
2015. ápr. 19. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!