Miért mondják az osztálytársaim arra a zenére amiben hörgés van hogy emo?
jóisteen..sztem szerencsétlen Death metálosok elásnák magukat,ha emonak neveznék őket..
am nekem a Linkin park a kedvencem,(bár ők numetál) de imádom,amikor Chester screamel:D
pl.ez a videó sztem zseniális:D itt össze vannak vágva a sikoltások,hallgasd meg,sztem nagyon tetszene neked:D
uccsó vagyok..hát nem elfelejtettem a linket?!xd..
Hát ha ezt nekik is megmutattad, nem csoda, az énekes erősen úgy néz ki (meg kb az összes japán srác xD).
Mutass nekik egy kis Cannibal Corpse-ot vagy Deicide-ot, azok külsőre se olyanok. :D
És magyarázd el nekik, hogy az emóknak világfájdalmuk van és magukat ölnék meg, a deszmetálosok meg inkább mindenki mást. :D Azért nem mindegy. :D
Mellesleg meg ki nem szarja le őket? Had ugassanak, ha másra úgyse jók.
És nem inkább a Tokio Hotel emo pl? Abban én nem hallottam hörgést sehol, de biztos. Bár elég sok zenére azt mondják, h emo, miközben a banda sem tartja magát annak, lásd AFI pl.
A válasz megírásának időpontja: 06-25 22:45
Lehet, hogy a death metalosok magukat ásnák el, black metalosok viszont azokat ásnánk el, akik le mernek emózni minket. A deathesek puhányok. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!