Hörgés? Hogyan tudom elkezdeni?
Figyelt kérdés
Hörögni szeretnék megtanulni..el is kezdtem már vagy 2 hete csinálom csak sokszor fáj a torkom és nem érzem, hogy haladnék :S Sokszor érzem, hogy nincs elég folyadék a torkomon még ha iszok sem, és ezért kapar a torkom. Hogyan kezdjek mégis neki? Közhely, de tudna olyan is írni, aki jártas a dologban?! Nagyon megköszönném.2010. jún. 1. 18:12
1/4 anonim válasza:
Keress fel egy énektanárt! Mint minden más énekstílusnak, úgy a hörgésnek is megvan a maga technikája.
Addig meg ne erőltesd a hangszálaidat, mert komoly következményei lehetnek (pl.hangszalagszakadás)!
Sok sikert!
2/4 hell-ikon válasza:
Valaki más is kérdezte ezt nem olyan nagyon rég.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__879609-death..
A válasz megírásának időpontja: 05-24 16:06 <- ezt a kommentet ajánlom figyelmedbe.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ének tanárban meg azért nem gondolkoztam még, mert sokat mondták hogy ugyan annyit tud tanítani mint neten az oktató videók.
2010. jún. 2. 13:40
4/4 anonim válasza:
ha sáj akkor az azt jelenti hogy rosszul csinálod, a képzési teknikát legjobban a sikításéhoz tudnám haso lítani (ezért hívják low scream-nek is) nekem bevált módszerem hogy előtte sokat iszok mert úgy erőteljesebben lehet préselni a levegőt mint üres gyomorral. youtube on van egy rakás videó arról hogyan kell ccsinálni de egy rakás olyan van amiben amatőr gyökerek magyaráznak (pl olyat hogy a gyomorba kell venni a levegőt és úgy kell hörögni) szóval nemmindegy hogy mejik alapján próbálsz megtanulni, a legjobb ha kísérletezel a hangoddal és a különböző hangképzésekkel és egyszer talán ráérzel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!