Hobbi szinten érdemes ilyen korban elkezdeni tanulni énekelni? Lent
Figyelt kérdés
Általános iskola 6. osztályába tanultam utoljára énekelni. Most 22 éves vagyok és szeretnék megint. Nem valami jó a hallásom szerintem.Esetleg operettet is megtanulhatok? Semmilyen tehetség kutatóban nem akarok indulni csak magamnak.2011. szept. 27. 14:22
1/2 anonim válasza:
Szerintem ha csak a sajat kedvedre, akkor miert ne? Ez olyan, mintha a sajat kedvedre elmennel utazni vagy beiratkozol hastancra vagy egy fitnessterembe... Es meg ki tudja, mi lehet belöle. Azok a tevekenysegek, amikben elmerülünk, amit szivböl csinalunk, amiert elünk-halunk, azokbol sülnek ki a legjobb dolgok, az kellene legyen a szakmank es az eletünk közeppontja.
2/2 anonim válasza:
Es meg annyi, hogy minden megtanulhato, ha van hozza kitartasod, de gondolom, amit annyira akarsz, ahhoz van (?). Csupan a penz miatt nem mindegy, mert ugye vannak draga hobbik, de ezt Te döntöd el, mennyit er meg. Javaslom, jol merd fel, mennyibe fog kerülni es döntsd el, meger-e Neked ennyit vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!