Nagyon gáz, hogy ilyen zenét hallgatok?
Figyelt kérdés
Nézem, hogy a mai tinik, kamaszok milyen zenét hallgatnak... És egyik sem tetszik. :$ Sok hörgős metál rock, tuc-tuc zene... Fluor Tomika meg a Justin Bíbor... Kik ezek? Miért olyan nagy sztárok? Meg az SP is? Ennek ennyi a neve, hogy SP? Na mind1, én a Republicot szeretem, de azt nagyon... + egy-két örökzöldet, mint a Beatrice, Bikini, vagy Hungária... De a mai fiatalok nem ilyeneket hallgatnak... Nagyon más lennék?2011. jún. 19. 01:17
21/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz kérdező. De tévedésbe élsz, ha azt hiszed, hogy sp,fluor meg a g*ci bieber metált játszik! Fluor valami szörnyű lmfao utánzatot ad elő, sp és bieber nyálas popzenét játszik. Én ezeket az előadókat én elítélem, de azokat nem akik ezeket szeretik, mert mindenkinek más a Jó zene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!