Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nagyon gáz, hogy ilyen zenét...

Nagyon gáz, hogy ilyen zenét hallgatok?

Figyelt kérdés
Nézem, hogy a mai tinik, kamaszok milyen zenét hallgatnak... És egyik sem tetszik. :$ Sok hörgős metál rock, tuc-tuc zene... Fluor Tomika meg a Justin Bíbor... Kik ezek? Miért olyan nagy sztárok? Meg az SP is? Ennek ennyi a neve, hogy SP? Na mind1, én a Republicot szeretem, de azt nagyon... + egy-két örökzöldet, mint a Beatrice, Bikini, vagy Hungária... De a mai fiatalok nem ilyeneket hallgatnak... Nagyon más lennék?
2011. jún. 19. 01:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%
Az SP csak művész név,az igazi neve Éder Krisztián.
2011. jún. 19. 12:01
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Héééj, a rockot nekem le ne szóld mert az halhatatlan:D De ne hidd, hogy olyan különleges vagy, én is ilyeneket hallgatok, no meg Green Day, Guns N'Roses, Nirvana...

13L

2011. jún. 19. 12:27
 13/21 anonim ***** válasza:
76%

Nem gáz, de ne aggódj, semmivel nem vagy másabb, mint ők, ha erre gondolsz :D

Zenei ízlés szerint megítélni valakit hülyeség. Te nem vagy jobb ember, mert Republicot hallgatsz, ő meg nem rossz ember, mert Fluort hallgat.

Látszik, hogy lenézed azokat, akik ezeket hallgatják. Akkor mi jogon várod el, hogy téged megértsenek ?

" De a mai fiatalok nem ilyeneket hallgatnak..."

Bocs, ezen hangosan felnvettem. Mintha attól lennének értékes emberek, hogy azokat a zenéket szeretik, amelyeket te is :D Vagy ez lenne az új értékrend ? :D

Egy "hörgős metál, rock" hallgató 16/l.

2011. jún. 19. 12:46
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Ehhez csak annyit tudok hozzá fűzni, hogy véleményekről nem lehet vitatkozni.

Hiába mondja valaki, hogy "nekem a kék a kedvenc színem" erre a másik rávágja, hogy nem is a zöld sokkal szebb. Felesleges időpocsékolás. Kinek mi. Nincs 2 egyforma ember.

19 éves vagyok, szeretem a színházat, Zoránt, Republikot stb. Semmivel nem vagyok különb másnál, csak más a zenei ízlésem. Mert én ebben érzem azt, hogy megfogalmazzák az érzéseimet.

2011. jún. 19. 12:52
 15/21 anonim ***** válasza:
60%
én is szeretem az ilyen zenéket, de mást is hallagatok. bár nekem fluortól hánynom kell. az az egyetlen amit ki nem állhatok...
2011. jún. 19. 13:41
 16/21 anonim ***** válasza:
85%
Hát,dehogy gáz:DD én is meghallgatom ezeket;)
2011. jún. 19. 14:07
 17/21 anonim ***** válasza:
15/L*
2011. jún. 19. 14:07
 18/21 anonim ***** válasza:

Nem az alapján lesz valaki jobb meg rosszabb ember, hogy milyen zenét hallgat vagy hogy melyik a kedvenc könyve, színe. Nincs két ember, aki ugyanazt a zenét, könyvet, színt szereti, ettől leszünk egyedik, ettől leszünk azok, akik vagyunk. Nem kell leszólni senkit sem a zenei ízlése miatt, azt sem, aki Fluort és Sp-t hallgat, azt sem, aki Bikini, Beatrice-t hallgat.

Egyébként zenei ízlés szerint elég tág az én reperoárom. Szeretem Demjén Ferenc, Máté Péter, Charlie, Bikini, Edda, Republic néhány számát. Ezek inkább a régi zenék, ilyesmiket hallgat apum is:) De nagyon szeretem pl. David Guettat, Paul Kalkenberget, Keshat, Avril Lavignet, Leona Lewist, Beyoncet, Shakirát, a Simple plant, a Green Day-t, a BNF-t, a Hooliganst, a Tankcsapdát, a Children of distance-t, Fluort, Sp-t és még sorolhatnám..

Szóval tényleg sok mindent szeretek és ez így jó szerintem :))

16/L

2011. jún. 19. 17:33
 19/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom, honnan vettétek, hogy lenézem azokat, akik SP-t, JB-t, vagy Fluort hallgatnak. Azt írtam, hogy egyik sem tetszik... Tudom, hogy ugyanúgy lehetnek ők is jó emberek... Arra voltam tulajdonképpen kíváncsi, hogy vajon sok olyan fiatal van-e, akik nem hallgatnak ilyeneket...
2011. jún. 19. 21:46
 20/21 anonim ***** válasza:
60%

nem,hanem az a gáz,hogy ilyen kérdést felteszel.

és ne keverd a tuc-tucot meg a Metált,te görény!hallottál már egyáltalán Metál zenét?és justin meg sp mióta metál?

2011. júl. 10. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!