Nagyon gáz, hogy ilyen zenét hallgatok?
Héééj, a rockot nekem le ne szóld mert az halhatatlan:D De ne hidd, hogy olyan különleges vagy, én is ilyeneket hallgatok, no meg Green Day, Guns N'Roses, Nirvana...
13L
Nem gáz, de ne aggódj, semmivel nem vagy másabb, mint ők, ha erre gondolsz :D
Zenei ízlés szerint megítélni valakit hülyeség. Te nem vagy jobb ember, mert Republicot hallgatsz, ő meg nem rossz ember, mert Fluort hallgat.
Látszik, hogy lenézed azokat, akik ezeket hallgatják. Akkor mi jogon várod el, hogy téged megértsenek ?
" De a mai fiatalok nem ilyeneket hallgatnak..."
Bocs, ezen hangosan felnvettem. Mintha attól lennének értékes emberek, hogy azokat a zenéket szeretik, amelyeket te is :D Vagy ez lenne az új értékrend ? :D
Egy "hörgős metál, rock" hallgató 16/l.
Ehhez csak annyit tudok hozzá fűzni, hogy véleményekről nem lehet vitatkozni.
Hiába mondja valaki, hogy "nekem a kék a kedvenc színem" erre a másik rávágja, hogy nem is a zöld sokkal szebb. Felesleges időpocsékolás. Kinek mi. Nincs 2 egyforma ember.
19 éves vagyok, szeretem a színházat, Zoránt, Republikot stb. Semmivel nem vagyok különb másnál, csak más a zenei ízlésem. Mert én ebben érzem azt, hogy megfogalmazzák az érzéseimet.
Nem az alapján lesz valaki jobb meg rosszabb ember, hogy milyen zenét hallgat vagy hogy melyik a kedvenc könyve, színe. Nincs két ember, aki ugyanazt a zenét, könyvet, színt szereti, ettől leszünk egyedik, ettől leszünk azok, akik vagyunk. Nem kell leszólni senkit sem a zenei ízlése miatt, azt sem, aki Fluort és Sp-t hallgat, azt sem, aki Bikini, Beatrice-t hallgat.
Egyébként zenei ízlés szerint elég tág az én reperoárom. Szeretem Demjén Ferenc, Máté Péter, Charlie, Bikini, Edda, Republic néhány számát. Ezek inkább a régi zenék, ilyesmiket hallgat apum is:) De nagyon szeretem pl. David Guettat, Paul Kalkenberget, Keshat, Avril Lavignet, Leona Lewist, Beyoncet, Shakirát, a Simple plant, a Green Day-t, a BNF-t, a Hooliganst, a Tankcsapdát, a Children of distance-t, Fluort, Sp-t és még sorolhatnám..
Szóval tényleg sok mindent szeretek és ez így jó szerintem :))
16/L
nem,hanem az a gáz,hogy ilyen kérdést felteszel.
és ne keverd a tuc-tucot meg a Metált,te görény!hallottál már egyáltalán Metál zenét?és justin meg sp mióta metál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!