Nagyon gáz, hogy ilyen zenét hallgatok?
Én is meghallgatom azokat amiket te:) Jó érzés fog el akkor...és énekelni is szeretem :D az javaslom nézd meg a Made in hungaria c. filmet. Én nagyon szeretem, szerintem neked is tetszeni fog :) 15/L
Te hány éves vagy?
azt hallgatsz amit akarsz :D
Én pl abszolúte rock párti vagyok de nem csak a mai "hörgősök", a Guns 'n' Roses, Mötley Crüe, Nirvana... mind1... azt hallgatod amit szeretsz és ebben nincs semmi gáz :D
Dehogyis :D
Hallgasd azt, amit szeretsz :)
Én is imádom a régebbi zenéket :)
Edda, Ossian, Pokolgép, Auróra, Bikini, Republic, Korál.. és ez csak néhány közülük. <3
Ne legyél már ostoba és ne általánosíts a viva tv és a kb. 30 fős osztályod alapján. Egyáltalán nem vagy más, mint ők, ez a kérdésedből is leszűrhető. Hidd el, vannak más fiatalok is, akik Beatricét meg Republicot hallgatnak. Ne hidd, hogy olyan különleges vagy...
"sok hörgős metál rock"
Nevetnem kell.
"Ennek ennyi a neve, hogy SP"
Igen, valószínűleg az édesanyja és édesapja ezt a nevet választotta a kalendáriumból, a kisfiú születésének napján.
én is The Cure-t, Joy Division-t, The Smiths-et, Duran Duran-t, Depeche Mode-ot, Kraftwerk-et, Gothminister-t hallgatok, és semmivel sem vagyok különb bárki másnál. Pedig egy átlagos tinilány a felét sem ismeri annak amit én szeretek.
Így te se vagy különb bárki másnál. Nekem is a legjobb barátnőm Justin Biebert, Sp-t és Fluor Tomit hallgat, és életemben nem láttam olyan aranyos embert, mint Ő.
Szóval ne a zenei ízlés alapján ítéljétek meg egymást... mert szerintem nem az a gáz hogy ha valaki Justin Biebert hallgat pl, hanem az, hogy bántod őt ezért, mert egyáltalán nem biztos hogy az az illető rossz ember.
bakker, mért lenne gáz? ezt szereted
az osztállyomba 90% espét meg fluortomikát hallgat amitől hányok a maradék 10 % meg tucctuccot meg reppet hallgat
én vagyok az egyetlen aki metált hallgat(nemcsak hörgőset)
ennyi erővel énis egy nemnormális személly vagyok, de egy koncert alkalmával például bebizonyosodik nekem hogy rengeteg fiatal hallgat még ilyeneket, akik ráadásul nem divatmajmok mint az egyébet hallgatók egy része...
14/f
Ne légy már barom..."Sok hörgős metál rock"
Lehet,hogy én élek túl eldugott helyen,de azt tapasztalom hogy a fiatalok kinézik azokat akik rockerek/rock zenét hallgatnak.Egyáltalán nem divat ilyeneket hallgatni.
A tuc-tuc a divat.
Amúgy meg a Beatrice meg a Bikini is rock...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!