Az Eric Saade rajongók meg tudják alapozni a rajongásuk tárgyát azon kívül, hogy "cuki<333"?
Kedves kérdező!
Úgy látom a válaszaid alapján, hogy nagyon büszke vagy magadra, hogy te már nem tom mióta szereted Ericet, de szerintem én még így is SOKKAL több dolgot tudok róla, és sokkal jobban is szeretem. Majdnem az összes inerjúját láttam a youtubeon, és kb 20-at le is fordítottam közülük. A kezdőoldalam Eric facebook oldala, minden nap, amikor felkelek, az az első, hogy megnézzem, mi újság Ericcel. Molly blogját naponta olvasom, úgyhogy ne magyarázz, hogy mekkora fan vagy...
Légyszíves ne "szánalmasozz és undorítózz" le engem, amikor azt se tudod, hogy ki vagyok, mióta, és mennyire szeretem Ericet...
"Danny szerintem tuti meleg. Eric már nem biztos, de fogalmam sincs" - ezzel mindent elárultál magadról. Danny Saucedo és Eric SE MELEG! Mindkettőjüknek már régóta van barátnőjük...Eric és Molly nem "majdnem 3 éve" vannak együtt, hanem több, mint 4 éve. Ha eddig nem esett volna le, azért csókolóztak, hogy megmutassák, nem tartják magukat ellenfeleknek, és azért, mert Eric legyőzte Dannyt, nem haragszanak egymásra. (a legtöbb újság és ember úgy gondolta a Melodifestivalen előtt, hogy Eric legnagyobb ellenfele Danny, ezt akarták cáfolni)
Én a helyedben nem járatnám le magam egy elég népszerű oldalon a hülye kérdéseimmel, és a meghülyébb és semmitmondó válaszaimmal.
Úgy látszik kicsilányvagynagyszájjal. Gratulálok!
Hát szerintem Eric nagyonhelyes,és sokaknak tetszik...
De nem csak azért rajongok érte mert tetszik.Hanem mert baromi jó hangja van és imádom a számait.
Amugy pedig szerintem molly nem csúnya.Jó persze irigylem őt de ha Eric vele boldog....
Meg tudom-e alapozni a rajongásom tárgyát?!?! Hát persze, ez eléggé hülye kérdés volt...
1. 16 vagyok.
2. Nagyon fanatikus vagyok, DE NEM SZERELMES, van barátom, akivel imádjuk egymást.
3. Én először nem is láttam, csak hallottam a Populart, utána sem néztem, de megkerestem a Masquerade albumát, és egyből megszerettem a butácska szövegeivel együtt, mert a srác hatalmas tehetség, és nagyon jó a hangja. Nem sokkal később azért megnéztem, és nem mondom, tényleg jól néz ki.
Amúgy mi bajotok a rajongókkal? Kedves kérdező, látszik, hogy nem volt gyerekszobád... Igen, én is szoktam mondani, hogy milyen aranyosan mosolyog. És, mi ezzel a bajod? Én első sorban a hangjáért szeretem, az meg már csak hab a tortán, hogy jól néz ki.
Igen, és tagja vagyok a magyar fanclubnak. És akkor mi van?
Mollyt és Ericet meg mindenki hagyja már békén. Molly szép és tehetséges, abszolút összeillenek.
Jah és a Danny-ügy: Ajánlanék ezzel kapcsolatban egy pár interjút. Ha valamiről nem tudtok, nézzetek utána, mielőtt beleszóltok. Eric és Danny olyanok, mintha tesók lennének. Meg szerintem Eric magánéletéhez, szexuális beállítottságához semmi közünk sincs! Miért, ha meleg lenne, attól ugyan olyan jó számokat írna, ugyan olyan jó hangja lenne. De nem az :))
Úgyhogy inkább put your hearts in the air!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!