Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az Eric Saade rajongók meg...

Az Eric Saade rajongók meg tudják alapozni a rajongásuk tárgyát azon kívül, hogy "cuki<333"?

Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 18:06
1 2 3 4
 31/40 anonim válasza:
Én amikor először megláttam Eric-et az Eurovízión, akkor kinézetileg jobban megfogott, mint zeneileg. De aztán meghallgattam pár dalát és nagyon megtetszettek, és nem azért hallgattam őket, mert "cuki" az aki énekli. Ha nem tetszettek volna a számai, akkor akármennyire néz ki jól, nem hallgatok Eric Saade-t. Szóval ennél a rajongásnál is érvényes lehet az, hogy "A külső ami megfog, a belső ami megtart." Mert ha Eric csúnya lenne, akkor egy csomó lány meg se hallgatná a dalait. Manapság már tényleg nagyon fontos a kinézet a sztárvilágban, de hát ez ellen nem tehetünk semmit.
2011. júl. 25. 12:45
 32/40 anonim válasza:

Ja és Eric nem meleg! A csók poénból volt, lehetséges, hogy tényleg Danny a meleg mert mindig ő kezdeményezte a csókot. Meg egyébként, ha Eric meleg lenne, akkor nem hiszem, hogy képes lett volna 4 évig eljátszani, hogy Molly Sandénnal jár.

[link]

[link]

[link]

2011. júl. 25. 12:54
 33/40 anonim válasza:

Kedves kérdező!

Úgy látom a válaszaid alapján, hogy nagyon büszke vagy magadra, hogy te már nem tom mióta szereted Ericet, de szerintem én még így is SOKKAL több dolgot tudok róla, és sokkal jobban is szeretem. Majdnem az összes inerjúját láttam a youtubeon, és kb 20-at le is fordítottam közülük. A kezdőoldalam Eric facebook oldala, minden nap, amikor felkelek, az az első, hogy megnézzem, mi újság Ericcel. Molly blogját naponta olvasom, úgyhogy ne magyarázz, hogy mekkora fan vagy...

Légyszíves ne "szánalmasozz és undorítózz" le engem, amikor azt se tudod, hogy ki vagyok, mióta, és mennyire szeretem Ericet...

"Danny szerintem tuti meleg. Eric már nem biztos, de fogalmam sincs" - ezzel mindent elárultál magadról. Danny Saucedo és Eric SE MELEG! Mindkettőjüknek már régóta van barátnőjük...Eric és Molly nem "majdnem 3 éve" vannak együtt, hanem több, mint 4 éve. Ha eddig nem esett volna le, azért csókolóztak, hogy megmutassák, nem tartják magukat ellenfeleknek, és azért, mert Eric legyőzte Dannyt, nem haragszanak egymásra. (a legtöbb újság és ember úgy gondolta a Melodifestivalen előtt, hogy Eric legnagyobb ellenfele Danny, ezt akarták cáfolni)

Én a helyedben nem járatnám le magam egy elég népszerű oldalon a hülye kérdéseimmel, és a meghülyébb és semmitmondó válaszaimmal.

Úgy látszik kicsilányvagynagyszájjal. Gratulálok!

2011. júl. 25. 14:25
 34/40 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem volt szerencsém találkozni Eric-kel és persze részt vettem a koncerten is. És a koncert alatt tudatosult bennem, hogy én nem azét szeretem ő mert cuki, hanem mert tetszik a zenéje és annak mondanivalója. Nameg persze az az őrült nagy tehetség amivel őt megáldotta az isten. Nagyon tetszik a hangja és élőben teljesen más elhihetitek. Sokan csak a felszínt nézik és ez baj.
2011. júl. 25. 22:54
 35/40 anonim válasza:

Hát szerintem Eric nagyonhelyes,és sokaknak tetszik...

De nem csak azért rajongok érte mert tetszik.Hanem mert baromi jó hangja van és imádom a számait.

Amugy pedig szerintem molly nem csúnya.Jó persze irigylem őt de ha Eric vele boldog....

2011. júl. 26. 17:16
 36/40 anonim válasza:
Hát szerintem is Eric nagyon helyes. De nagyon tisztelem benne hogy minden interjújában elmondja, hogy reméli hogy nem a kinézete, hanem a zenéje miatt kedvelik őt ennyien. Én személy szerint imádom a hangját, nameg ahogy táncol!!!! Az egész lénye ahogy a szinpadot a magáévá teszi, az egyénisége nagyon megfogott.
2011. júl. 27. 22:29
 37/40 anonim ***** válasza:

Meg tudom-e alapozni a rajongásom tárgyát?!?! Hát persze, ez eléggé hülye kérdés volt...

1. 16 vagyok.

2. Nagyon fanatikus vagyok, DE NEM SZERELMES, van barátom, akivel imádjuk egymást.

3. Én először nem is láttam, csak hallottam a Populart, utána sem néztem, de megkerestem a Masquerade albumát, és egyből megszerettem a butácska szövegeivel együtt, mert a srác hatalmas tehetség, és nagyon jó a hangja. Nem sokkal később azért megnéztem, és nem mondom, tényleg jól néz ki.

Amúgy mi bajotok a rajongókkal? Kedves kérdező, látszik, hogy nem volt gyerekszobád... Igen, én is szoktam mondani, hogy milyen aranyosan mosolyog. És, mi ezzel a bajod? Én első sorban a hangjáért szeretem, az meg már csak hab a tortán, hogy jól néz ki.

Igen, és tagja vagyok a magyar fanclubnak. És akkor mi van?

Mollyt és Ericet meg mindenki hagyja már békén. Molly szép és tehetséges, abszolút összeillenek.

Jah és a Danny-ügy: Ajánlanék ezzel kapcsolatban egy pár interjút. Ha valamiről nem tudtok, nézzetek utána, mielőtt beleszóltok. Eric és Danny olyanok, mintha tesók lennének. Meg szerintem Eric magánéletéhez, szexuális beállítottságához semmi közünk sincs! Miért, ha meleg lenne, attól ugyan olyan jó számokat írna, ugyan olyan jó hangja lenne. De nem az :))

Úgyhogy inkább put your hearts in the air!

16/L

2011. aug. 2. 19:47
 38/40 anonim válasza:
100%
Hülyeség az, hogy "Én tuti jobban szeretem őt mint te!" Nem mindegy ki szereti jobban? Az a lényeg, hogy kedveled a srácot és támogatod. Eric sem azokat a rajongóit szereti jobban, akik egész nap vele foglalkoznak, tele van pakolva vele a szobájuk és stb. Minden rajongóját szereti! Ez nem verseny!
2011. szept. 16. 18:24
 39/40 anonim ***** válasza:
Én akkor is szerettem mielőtt ismerté vált. Akkor mutattam mindenkinek a zenéjét akkor leszólták. Most hogy ismert akik eddig leszólták jajdeimádják.. Na ezek a hülyék. Ő őszinte mert mint az interjúkból is kiderült, van benne egocentrikusság de az egészségesseb mennyiség. Nagyon jól énekel, szereti a rajongóit és nme kér pénzt egy autogarmmért. Minden koncertjén-előtt-után odamegy a rajongókhoz stb. És tényleg helyes de nem az a lényeg. Én nagy rajongója vagyok de nem azért mert az 'menő'. Remélem értetted a választ :))
2012. jan. 21. 16:54
 40/40 anonim ***** válasza:
JA és nagyon jól táncol! amúgy nem tudja valaki hogy mikor lesz itt magyarországon koncertje? :$
2012. jan. 21. 16:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!