Az Eric Saade rajongók meg tudják alapozni a rajongásuk tárgyát azon kívül, hogy "cuki<333"?
"ja és h milyen ronda a csaja. omg. szebbnél szebb lánnyal lehetne ő meg ilyennel van :O"
OMG! Mert te valami playmate lehetsz. o.O
miért szerintetek szép?
am honnan tudtok róla ilyeneket h már 3 éve bnöje van meg ilyenek? én is probáltam rola olvasni de nem sok mindent találtam
"am honnan tudtok róla ilyeneket h már 3 éve bnöje van meg ilyenek? én is probáltam rola olvasni de nem sok mindent találtam"
Onnan kedvesem, hogy én már több, mint egy éve rajongok Ericért és tudok olvasni. Erre jöttök ti, nem tudtok a munkásságáról szart se és már ti vagytok a nagy fanok, Mollyt pedig utáljátok, csak azért, mert Eric barátnője. Ezért gondolom, hogy divatpi*ák vagytok.
ha van bnője akk ez mi? XD
"ne így mondd már egyböl én egyáltalán nem rajongok érte és Mollyt se utálom. am meg én is tudok olvasni de mint ahogy mondtam nem sok mindent találtam róla. Kössz szépen a kedves választ és nem vagyok a kedvesed.csá"
Persze, hogy nem találtál róla sok mindent egy nap alatt. xD Én, ahpgy mondom már egy éve követem a pályafutását és nem tudom, hogy akkor miért meglepő, hogy én több mindent tudok róla.
Konkrétan nem veled van bajom, hanem azzal, hogy a legtöbb 12-13 éves felszínes. Nem tudtok róla semmit és már áradoztok.
Hány éves vagy te am?
"ha van bnője akk ez mi? XD"
Azt mondta, hogy el fogja hagyni a pasiért Mollyt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!