Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az Eric Saade rajongók meg...

Az Eric Saade rajongók meg tudják alapozni a rajongásuk tárgyát azon kívül, hogy "cuki<333"?

Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 18:06
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

krdező nézd meg ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=s6Eqs6BjLt0

akkora xdd akkor most nem értem ha nem is meleg de van bnője akk nem kéne más pasikat puszilgatni. nem?XDD

2011. máj. 15. 19:43
 22/40 A kérdező kommentje:

"17"

Nem akarlak leszólni, de az írásodból és a fogalamzásodmól max 14-nek képzeltelek, de tök minegy, mert úgy se tudom bebizonyítani. Legyél 17.

:)

2011. máj. 15. 19:49
 23/40 A kérdező kommentje:

"akkora xdd akkor most nem értem ha nem is meleg de van bnője akk nem kéne más pasikat puszilgatni. nem?XDD"

Danny szerintem tuti meleg. Eric már nem biztos, de fogalmam sincs. :)

2011. máj. 15. 19:52
 24/40 anonim ***** válasza:
ha felhúzol akkor nem csoda,hogy nem úgy fogalmazok.
2011. máj. 15. 20:11
 25/40 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező én teljesen egyetértek és értem is ,hogy miért idegesít ez téged.

Azzal kezdeném,hogy már kinőttem ebből a "jujcukifiúmostantólimádom"-dologból. Az Eurovízió előtt nem ismertem Eric-et ,de szimpatikus és aranyos srácnak találom,ezért szívesen néztem ,meg vártam is az előadását,pedig a dal nem tetszett ,szerintem olyan kis butácska szövege van. Szóval két-három napig elviccelődtem rajta,megjegyeztem hogy aranyos ,de nem fogom magam emiatt rajongónak nevezni ,mivel tudom milyen rajongóvá válni ,és magamat is ismerem annyira ,hogy tudom mi alapján leszek valakinek a "rajongója".

DE nekem már sok ami itt megy,mert tele van az összes közösségi oldal azzal,hogy most mindenki mekkora Eric S. fan. Nem az idegesít,hogy beszélnek róla,szóval nem a gyerekkel van bajom,hanem hogy ezek az emberek kb 2 naponta másba "szerelmesek"...ÉS ez engem is idegesít.

Nekem is van olyan kedvencem,akinek 1 éve még nagyon szűk rajongó-tábora volt itt nálunk,most pedig hirtelen minden kislány őrült rajongója lett,ami engem nagyon idegesít. :/

De nem tehetsz semmit. :) Ez van,igazad van ,de úgyis két hét múlva más valakit szeretnek.

18/L

2011. máj. 15. 21:15
 26/40 anonim ***** válasza:
100%

Úhhhhhhhhh fiatalok ne veszekedjetek!Semmi értelme sincs!Én azon a véleményen vagyok,hogyha valaki igazi fan akkor az előadó zenéjét szereti,de hozzáteszem,hogy enm csak egyet!Nahem ismeri mindet!Az már csak hab a tortán,ha be is jön neki!Nekem nincs azzak bajon,ha valaki azért rajong egy pasiért vagy éppen nőért,mert "jajjjjj,de helyes " vagy "jajjjj de szép" csak akkor az az ember még nem fan!Ahhoz kell egy kis idő!

A kérdezővel abban értek egyet,hogy a felszínesség tényleg undorító!Ha valaki egy nap után azt mondja,hogy "én vagyok a legnagyobbb fan" nah az felszínesség a javából!

Megtetszhet Eric is egy nap alatt valakinek,miért is ne?Hiszen jó a hangja,jó dalai vannak és még jól is néz ki,de ettől még nem kell meghalni a rajongástól,főképp nme Mollyt ócsárolni!Molly nagyon tehetséges énekesnő és Ericcel nagyon is szép párt alkotnak!Az is a rajongás alapja,hogy elfogadjuk a kedvencünk választottját és nem azt várjuk,hogy mikor szakít vele!

2011. máj. 16. 10:16
 27/40 anonim ***** válasza:
100%
Én sem az Eurovízió miatt hallottam róla először, már régebb óta hallgatom a dalait iszonyat jó a hangja, és baromi jó pasi szerintem :) és azt hozzátenném, hogy én sem azért szeretem ennyire mert ilyen jó pasi, bár az sem egy utolsó szempont de nagyon tetszenek a dalai :))
2011. máj. 16. 16:23
 28/40 anonim válasza:

Üdv!(: Először is én pártatlan vagyok, megértem a kis rajongó csitriket is valamennyire, mert én is hasonló helyzetben voltam 2-3 évvel ezelőtt csak másokkal kapcsolatban... És megértem a kérdés íróját is. Szerintem az, hogy ki milyen stílusban rajong valakiért az nem kortól függ, hanem az egyéntől. Én például 15 éves vagyok és kortársaimmal ellentétben én nem vagyok szerelmes se Eric Saade-ba sem pedig Justin Bieberbe se senkibe, aki énekes vagy színész vagy akárki. Láttam olyat, aki például 40 évesen szószerint szerelmes Robert Pattinsonba csak azért mert el van maszkírozva helyes vámpírnak a filmben. Én is (sok más emberrel egyetemben) csütörtökön hallottam először Ericről és nem vagyok beleesve, mint már mondtam csak azért mert ilyen iszonyat helyes (amit nem cáfolok, mert nem lenne rossz egy ilyen srác a háznál:$). És ha csak azért rajonganék érte, mert olyan nagyon helyes már tele lenne plakátolva az egész lakás Eric Saade poszterekkel, ő lenne az egyetlen akiről kép van a telefonomban és őt nézegetném éjjel nappal, nem pedig hallgatnám a számait, amik véleményem szerint nagyon is jók... Szerintem eléggé össze-visszának tűnik, amit most itt leírtam, de csak azért, mert egyszerűen nem tudom máshogy átfogalmazni. Remélem kivehető belőle amit mondani akartam.(:

15/L

2011. máj. 17. 19:51
 29/40 anonim ***** válasza:
én 14 vagyok és én is az eurivizio ota ismerem és azóta egyfolytába a számait hallgatom és nagyon beis jön de nem csak azért szerettem meg mert helyes hanem mert nagyon tetszenek a számai és engem nem izgat h bnője van. amíg nem mindenhol a bnője van helyette pl most ezért ne kövezzetek meg de JB fan vagyok de mostanába kezdek elpártolni töle mert minden fan oldalon amit olvasgattam h mindig tudjam nagyábol mi történik vele csak arról szol h Selen ezt mondta selena szt mondta Selena szerelmes Selena nem szerelmes és meguntam mert engem nem a szerelmi élete érdekel hanem a koncertjei h mikor ad ki uj számot stb. remélem értitek :D
2011. máj. 17. 21:27
 30/40 anonim válasza:
Sziasztok úgy igazából én is most "ismertem" meg Ericet bár már a tavalyi fesztiválon is láttam amikor a pontokat mondta akkor rá is kerestem h ki lehet ő de aztán elfelejtődött. És most mikor meghallottam szombaton akkor mondom de jó ez a zene ki ez és akkor láttam meg, valamint az is megfogott benne h de jó táncos én is szeretnék így táncolni :)! Az meg már csak a kislányok hülyesége h magukat akarják a barátnőjüknek és nem fogadják el a választását és amúgy meg nagyon is szép pár Eric és Molly és a lánynak is nagyon jó hangja van. Hát nekem ez a véleményem erről de az tényleg nem elhanyagolható tény h jól néz ki ez tény! :D
2011. máj. 19. 23:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!