Az Eric Saade rajongók meg tudják alapozni a rajongásuk tárgyát azon kívül, hogy "cuki<333"?
Tegnap óta mindenki olyan "hűdenagy" Eric Saade fan lett, de csak azért mert jól néz ki. Közben semmit az ég világon nem tudnak róla, de azért már ők a legnagyobb fanok.:/
Ezt Justin Bieber effektusnak hívják.
Undorító és szánalmas ez a viselkedés.
"nem tudom ez miért undorító miért ne rajonghatnának érte mert cuki?"
Mert ez felszínesség! És a felszínesség undorító!
Ericet már tavaly óta szeretem, de nem vagyok elfogult a külsejével kapcsolatban, nekem be se jön.
Én egy előadót a zenéje miatt szeretem és nem azért, ahogy kinéz. És szerintem igenis szánalmas, aki felszínes.
A kérdezőnek adok igazat, én a tavalyi Melodifestivalen óta szeretem és baromira idegesítő, hogy minden kis mitugrász kiscsaj rá veri a nyálát TEGNAP óta!
Azt se tudják, hogy Eric már évek óta együtt van a csajával, ne félj, csak ennyit kell nekik mondani és már össze is törtük az álmodozó kis szívüket.
Hallgassák meg inkább az albumát, de ezek a divatmajmok még arra sem képesek.
"ja és h milyen ronda a csaja. omg. szebbnél szebb lánnyal lehetne ő meg ilyennel van :O"
Majdnem 3 éve vannak együtt és Eric már ezelőtt is nagyon híres volt, csak Mo-ra most jutott el a híre. -.-
A szerelem pedig nem a szépségen múlik, Eric pedig szereti Mollyt és kész.
Az a szánalmas, hogy most itt álmodoztok, hogy "majd úgy is szakít vele".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!