Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az Eric Saade rajongók meg...

Az Eric Saade rajongók meg tudják alapozni a rajongásuk tárgyát azon kívül, hogy "cuki<333"?

Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 18:06
1 2 3 4
 1/40 A kérdező kommentje:

Tegnap óta mindenki olyan "hűdenagy" Eric Saade fan lett, de csak azért mert jól néz ki. Közben semmit az ég világon nem tudnak róla, de azért már ők a legnagyobb fanok.:/

Ezt Justin Bieber effektusnak hívják.

Undorító és szánalmas ez a viselkedés.

2011. máj. 15. 18:13
 2/40 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom ez miért undorító miért ne rajonghatnának érte mert cuki? majd egyszer ez is elmúlik. am én is észrevettem h tegnap óta egy csomó kérdés van róla. de szerintem tehetséges a srác
2011. máj. 15. 18:21
 3/40 anonim ***** válasza:
ja és ha a földön élnél észrevetted volna h már minden kinézetre megy szerinted SP miért sikeres? mert talán tehetséges? haggyuk már sehol semmi csak egyszerűen szerencséje volt jól néz ki bejön a tinilányoknak és kész
2011. máj. 15. 18:22
 4/40 A kérdező kommentje:

"nem tudom ez miért undorító miért ne rajonghatnának érte mert cuki?"

Mert ez felszínesség! És a felszínesség undorító!

2011. máj. 15. 18:23
 5/40 anonim ***** válasza:
100%
jajj istenem. te meg szánalmas vagy akkor ennyi. ha így gondolod akkor te szeress olyat akiröl hú de sok mindent tudsz. és ne rombold le szegény gyerekek lelkivilágát
2011. máj. 15. 18:25
 6/40 A kérdező kommentje:

Ericet már tavaly óta szeretem, de nem vagyok elfogult a külsejével kapcsolatban, nekem be se jön.

Én egy előadót a zenéje miatt szeretem és nem azért, ahogy kinéz. És szerintem igenis szánalmas, aki felszínes.

2011. máj. 15. 18:34
 7/40 anonim ***** válasza:
100%

A kérdezőnek adok igazat, én a tavalyi Melodifestivalen óta szeretem és baromira idegesítő, hogy minden kis mitugrász kiscsaj rá veri a nyálát TEGNAP óta!

Azt se tudják, hogy Eric már évek óta együtt van a csajával, ne félj, csak ennyit kell nekik mondani és már össze is törtük az álmodozó kis szívüket.

Hallgassák meg inkább az albumát, de ezek a divatmajmok még arra sem képesek.

2011. máj. 15. 18:39
 8/40 anonim ***** válasza:
23%
ja és h milyen ronda a csaja. omg. szebbnél szebb lánnyal lehetne ő meg ilyennel van :O
2011. máj. 15. 18:44
 9/40 anonim ***** válasza:
40%
de szerintem ha Eric most híresebb lesz akkor a csaj repül xd
2011. máj. 15. 18:45
 10/40 A kérdező kommentje:

"ja és h milyen ronda a csaja. omg. szebbnél szebb lánnyal lehetne ő meg ilyennel van :O"

Majdnem 3 éve vannak együtt és Eric már ezelőtt is nagyon híres volt, csak Mo-ra most jutott el a híre. -.-

A szerelem pedig nem a szépségen múlik, Eric pedig szereti Mollyt és kész.

Az a szánalmas, hogy most itt álmodoztok, hogy "majd úgy is szakít vele".

2011. máj. 15. 18:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!