Mi a véleményetek Wolf Kati produkciójáról és helyezéséről?
a dal maga nem rossz
bár elég uncsi
De Kati teljesítménye tényleg gyenge volt
A magas hangok nagyon nem mentek tegnap neki.
ettől függetlenül a 15be bekerülhetett volna.
Ellentétben a görögökkel, vagy olaszokkal pl..
Itt jobban fejtegetik a véleményeket róla
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__tevek-tevemusorok_..
Amíg nem hallottam a többi dalt, azt gondoltam, ez középmezőny lesz. Mire lement a 25 versenycsapat, akkor felvidultam, na mondom, ennyi borzalom között tutira bent leszünk az első 5-ben. Ehhez képest leesett az állam a 22. helytől, de tényleg!
Nagyon drukkoltam Katinak, becsületből meg amúgy is, de az elődöntőn jobban adták elő a dalt, mint tegnap. (És legyünk őszinték, ott sem volt hibátlan.)
Hát én nem tudom,hogy milyen bajt láttak néhányan Kati teljesítményében!Szerintem nagyon jó számmal indult,jól énekelte,adta elő,a koreográfia nekem kimondottan tetszett.Én büszke vagyok a magyar csapatra!!!!!!!Az hogy 22. helyen végeztünk,hát....szégyen,de mutatja az eurovíziót,hogy mekkora szar az egész,mert az északiak egymásra szavaznak....a nyugatiak is egymásra....stb. Magyarokra senki nem szavaz,mert valljuk be,nekünk nics jó kapcsolatunk senkivel....Erről nem Kati tehet,és nem a produkciója....ez így van és kész!Nem hiába fütyültek tegnap a stadionban...Ez Európa...ilyen az élet
Egy szó mind száz:Büszke vagyok Katira,és az egész magyar csapatra!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!