Mi a véleményetek a Nyári testvérek tegnapi
produkciójáról?
Figyelt kérdés
Csak én vagyok süket vagy tényleg elég sok hangot nem találtak el? Olyan erőszakkal és dühvel énekeltek...és eléggé müanyag módon mozognak. Egyszerüen nullának tartom őket mert se szép hangjuk se hiteles megjelenésük nincs.
És még sem értem, hogy miért nem ők estek ki tegnap?????? Nem követtem annyira figyelemmel eddig csak belekukkantottam néha az x-faktorba, de tegnap végignéztem és egyszerüen felháborított, hogy ennyire süket a zsűri! Mert nem hiába jutottak a kiszavazás szélére a tv nézők által.
Szerintetek?
2010. okt. 24. 19:32
1/9 anonim válasza:
Nme énekeltek tisztán és nem is jól. szarok és kész
ja meg kancsik meg bénák is.
2010. okt. 24. 19:46
2/9 anonim válasza:
Azok bénák, én még azt is elképzelem, hogy az apucikájuk lefizette/lefizeti a zsűrit....
2010. okt. 24. 19:46
3/9 A kérdező kommentje:
Utolsó én is pont erre gondoltam csak nem mertem kiírni:P:D De én úgy gondolom, hogy nem is a zsűrit hanem ennek az egésznek a fejesét. Kinézem belőlük...mind a hárman annyira törtetők annyira elvakultan csak saját magukat látják...egoisták.
2010. okt. 24. 20:11
4/9 anonim válasza:
tényleg erőszakos volt a tegnapi produkciójuk. alapból nem bírom őket, rémesen beképzeltek, tény, hogy jó a hangjuk, de ha a nagyképűség fájna, visítanának. meg a válogatásra saját sminkes meg fodrász meg stylist?? na álljon meg a menet. és totálisan el tudom képzelni, ahogy apuci nyomat néhány lepedőt a zsűrinek, csakhogy a "pici lányai" továbbjussanak.
2010. okt. 24. 20:23
5/9 anonim válasza:
Inkább ők mint Fannika!!! Tegnap tényleg nem voltak a legjobb formájukban.
2010. okt. 24. 21:23
6/9 anonim válasza:
Nyári Károly egy szimpatikus szerény és nagyon tehetséges ember.
A lányok ettől nagyon de nagyon messze vannak...
Hiába jó az énekhangjuk-bár náluk is vannak százszor jobbak-ezzel a beképzelt nagyképű, mindenkin átgázoló viselkedéssel jócskán rontanak magukon.
Semmi báj, kedvesség, természetesség,ami egy nőnek alap kell, h legyen.Nem sok jövőt jósolok nekik és ezt maguknak köszönhetik, ha nem vetik le ezt a nagy arcot.
2010. okt. 25. 11:29
7/9 anonim válasza:
Valóban elég gyenge volt, de ennél sokkal jobban is tudnak énekelni, egyébként Fanni náluk is rosszabb volt.
2010. okt. 25. 12:08
8/9 anonim válasza:
Én a Fannit engedtem volna tovább
2010. okt. 25. 15:59
9/9 anonim válasza:
utolsónak igazat adok :) Nyári lányokból hiányzik a "szerelem" az éneklés iránt nagyon úgy néz ki mintha nem szeretnének énekelni... Nincs meg bennük az a + ami pl a Király L. Norbiban van :) És itt nem az egyediségre gondolok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!