Mi a véleményetek Wolf Kati helyezéséről?
utolsónak:
te normális vagy? hallottad már a számot végig? ez egy pörgős slágergyanús zene...
http://www.youtube.com/watch?v=GASVvm1jeCw
egyébként én nem azon vagyok felháborodva, hogy nem ő nyert, hanem azon a megaláztatáson amit Magyarország kapott... egyértelműen nem a produkciókat pontozták hanem az országok külpolitikai kapcsolatait... végre vittünk egy színvonalas produkciót, mindenki sokat remélt jogosan... és a külföldiek szerint is élmezőnyben kellett volna végeznie. a hivatalos eurovíziós youtube csatornán is majdnem őt nézték meg a legtöbben. nem is véletlen :)
11:23
na ez siratódal: http://www.youtube.com/watch?v=tT3YWEr5Z4s
Komolyan elgondolkodtam, hogy eret vágok magamon amíg hallgattam.
Kati dala pedig pörgős, imádok rá takarítani, mert van benne ütem. Szóval nem igazán siratódal kategória. De gondolom, te mint hozzáértő (mert több helyen is olvastam ezt a siratódalos véleményed) sokkal jobbat és pörgősebbet nyújtanál. Kérlek, tégy így és ígérem szavazok rád, bárhol indulsz! Csak bizonyíts, ne csak arctalanul fújolj. Egyszer állj ki te is és hagy magasztaljunk avagy szídjunk mi is.
Politika az egész! Magyarország mindig is a kitaszítottak közé tartozott, ha már csak a történelemre is gondolunk, mindig mindenből vesztesként jöttünk ki, nem tudom most mégis mire számítottunk, de komolyan... :/
De mégis fáj, hogy azért éppen ennyire pofátlanul menjen itt az adok-kapok a különböző országok a kis szimpatizánsaiknak! Nagyon gáz!
Szerintem nem volt feltétlenül egy nyertes produkció, de azért minimum tényleg top 10, vagy még egy top 5-öt is megkockáztatok, ha mondjuk egy szakmai zsűri osztályzott volna, szerintem több esélye lett volna Katinak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!