Mit szóltok Wolf Kati dalához?
Figyelt kérdés
Szerintem gyenge. Vagyis abból a szempontból, hogy egy dalversenyre, amelyen egyszerű pór emberek is szavazhatnak nem temetési siratóénekkel kell benevezni, hanem egy pörgősebb, figyelemmegragadó dallal...
Ti hogy vélekedtek Wolf Kati daláról?
2011. máj. 15. 11:25
1/17 anonim válasza:
ő volt a legjobb,attól függetlenül,hogy magyar... nagy része számomra baromi unalmas volt. :/ és amikor jött ő feldobta a hangulatot...szerintem egyátalán nem siratóének.
2/17 anonim válasza:
Te miről beszélsz? Milyen siratóének? Nagy fogalmonzavarba szenvedsz! Ahhoz képest azért eléggé feldobta a hangulatot ott. Nem kéne ennyire lehúznod. Szerintem nem rossz dal, bár tényleg nem túl extra, elég átlagos, de ha megnézed a többi versenyző sem volt különb egyáltalán. Azerbajdzsán dala számomra ugyanilyen átlagos volt, az olasz versenyzőnél leesett az állam, hogy azzal ki mert állni a szinpadra...
3/17 anonim válasza:
Akkor a finn gyerek dalára milyen jelzőt mondanál??
Kiállt oda egy gitárral bohóckodni...
4/17 anonim válasza:
Nagyon jó!! Neki kellett volna győznie.
5/17 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett. A siratóének az utolsó, ami eszembe jutna róla.
6/17 anonim válasza:
Ez direkt le volt zsírozva szerintem is! Nem hiába kaptuk a legtöbb szavazatot Finnországtól. Pont amiatt lett ilyen erős a Magyar produkció és lapos a Finnek produkciója, mert a finnekkel paktáltunk le a dalszerzésben. Véres nyalta a Finnek sejhaját a Magyar SonyMusic. Wolf Katiék egy finn zeneszerző éslemezlovastól vásárolták meg a dalát, valami 130 ezer euróért állítólag. Ezt dolgozták át!!Erről már több fórumban is irogatnak a neten. Kár ezt a témát annyira vitatni,mert ismét rábéztünk ezzel az egész felszínes fenéknyalogatással. Tényleg csak a hülye nem jött rá arra,hogy Finn-Magyar kooprodukcióról van szó. Aki keres az talál! "Google" legyen a barátod, ne a Magyar média. :-)))
7/17 anonim válasza:
Nem a legjobb, de volt jó pár rosszabb is. Ha a számokra szavaznának, és nem az országokra, a középmezőnyben végezhetett volna.
8/17 anonim válasza:
Világszínvonal, csodaszép. Siratóének neked a... Pörgős, libabőrözősen gyönyörű dal egy dívától! Ő az igazi nyertes!
9/17 anonim válasza:
Nekem tetszet. Jó volt még az észt, svájci dal is de mind a három nagyon kevés pontot kapott. Úgy látszik Európának más a véleménye mint nekem :-(
10/17 anonim válasza:
Nyertek az azeriak, ki tudja, miért? Gratulálok, "Eurovizió"! A közönség fütyült, a helyi szavazók a szimpátia szerint szavaztak, mint mindig (francia a belgára, szerb a mecedónra, orosz az ukránra stb. és vissza). De nem ez a lényeg. Ennyi hamis, abszolút amatőr, pocsék "énekes" nálunk a Megasztár vagy az X-faktor válogatásian szokott megjelenni, ahol rövid úton ki is dobják őket! Valódi popsztár szóba sem áll ezzel az "Eurovizios" sz*rral. Egyébként az egész mezőnyben Wolf Kati és a svájci volt igazán jó, de ők lettek végül a "futottak még" kategória. Ideje lenne befejezni ezt az egész negyven-ötven évvel ezelőtti nyávogós vacakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!