Mit szóltok Wolf Kati dalához?
Szerintem gyenge. Vagyis abból a szempontból, hogy egy dalversenyre, amelyen egyszerű pór emberek is szavazhatnak nem temetési siratóénekkel kell benevezni, hanem egy pörgősebb, figyelemmegragadó dallal...
Ti hogy vélekedtek Wolf Kati daláról?
Nekem nagyon tetszik ez a szám, vitathatatlanul ez volt az egyik legjobb az Eurovízión, kár, hogy politikailag nem tartunk ott, hogy megnyerhessük ezt a versenyt. Annyira korrupt ez az egész, belgák a franciákra, portugálok a spanyolokra, Moldova Romániára szavazott és így tovább. Jó lenne, ha végre nem a nemzetre, hanem a dalra szavaznának az emberek.
Az azeriek dala nem volt rossz, nekem tetszett, viszont biztos nem raktam volna őket az első helyre. Volt pár meglepetés számomra a szavazásban, a két legrosszabb produkció szerintem a bosnyákoké és a moldvaiké volt, ehhez képest jóval megelőztek bennünket.
Az olasz az nagyon nem tetszett, csakúgy mint az ír ikrek bohóckodása. A svéd nem volt olyan rossz, bár semmi különleges nem volt abban a dalban sem.
A legszebb az egészben, hogy az az azeri énekesnő nagyon husi, azaz kövér volt és miniben billegette magát.
Egyébként megnéztem a Wikipédián: a lakosság 97%-a muszlim. Nyugat-Európában rengeteg muszlim él, ezért győztek az azeriak. Allahu Akbar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!