Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ki nyerte az euróvíziót? Wolf...

Ki nyerte az euróvíziót? Wolf Kati hanyadik lett?

Figyelt kérdés
tudna valaki teljes listat kuldeni?
2011. máj. 15. 09:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

1. Azerbajdzsán

22. Wolf Kati

Teljes lista google-on biztos fönn van.

2011. máj. 15. 09:06
 2/12 anonim ***** válasza:

na akkor Katika beszívta alaposan ...

csak mert beszéltek itt 5-dik helyről is pl, de mondjuk én is meredeknek tartottam

2011. máj. 15. 09:15
 3/12 anonim ***** válasza:
Azerbajdzsá??XD még jó hogy nem Japán nyerte vagy Texas sebaj majd jövőreXD
2011. máj. 15. 09:22
 4/12 A kérdező kommentje:
szerintem kati megtette a tole telhetot, itt mar csak az orszagok kozi szimpatia a donto
2011. máj. 15. 09:23
 5/12 anonim ***** válasza:
Ja, lebőgött szegény Kati.
2011. máj. 15. 09:23
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább a többi ország bőgött le nagyon,azzal hogy így pontoztak. ÉS most nem is csak Katiról van szó,nagyon sok ország kapott kevesebb pontot mint kellett volna. Szánalmas ,hogy nem képesek a dalt pontozni ,hanem hogy melyik országnak hol van érdeke... -.-
2011. máj. 15. 09:53
 7/12 anonim ***** válasza:

én is Azerbajdzsánnak szurkoltam:D

meg Svédországnak

Kati dala jó volt, de az ő teljesítménye gyengécske..

Alig bírta kiénekelni a magas hangokat..

2011. máj. 15. 09:57
 8/12 anonim ***** válasza:
15%
Egy Finn zenészDjtől szerzett zenei átirattól mit vártatok? Hát csak a hülye nem jött rá, hogy "lopott" volt a dal, mert mi Magyarok, még arra sem vagyunk képesek, hogy saját harmóniájú dalokat írjunk. Annyira sütött róla, hogy semmi Magyar vonatkoztatása nem volt ennek a dalnak. Még dancenek is túl jó volt. "Mi" még álmunkban sem tudunk ilyen dancepop zenéket írni, mint a Finnek.
2011. máj. 15. 10:03
 9/12 anonim ***** válasza:

Hogy egy picit alátámasszam a mondókámat.Halgassátok meg egy kicsit,a Finn zenei harmóniákat a WIG WAM In my dreams című számán keresztűl... Tipikus Finn dalt sikerült átiratként szépen mondva, kőkemény 130 ezer euróért megvásárolni Rakonczaiéknak. Még csak az lett vona a durva húzás, ha ezt a frankó WIG WAM számot dolgozták volna kicsit át.

http://www.youtube.com/watch?v=0XIyCKgA8z8

2011. máj. 15. 10:24
 10/12 anonim ***** válasza:
Csak nem azért adtak a finnek 12 pontot?
2011. máj. 15. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!