Miért van az, hogy öt nagy ország AUTOMATIKUSAN bekerül a 2011-es Eurovíziós dalfesztivál döntőjébe?
A kérdező kommentje:
Mo.-ról Mo.-ra nem szavazhatunk...
Persze, hogy nem szavazhatunk, ennek mi értelme lenne? Minden ország magára szavazna, aztán mindenki kapna 1 szavazatot, és mindenki első lenne. Ezt ugye te sem gondoltad komolyan?
Nem érted. Vagy nem vagyok érthető, vagy mindkettő. :) Tudom hogy nem lenne értelme annak ha az országok magukra is szavazhatnának.
Nincs energiám elmagyarázni, de a lényeg hogy én értem mit mondok. :) Azért köszi a kommenteket!
5 nagy + a rendező
az 5 nagy azért kerül be, mert több lóvéval járulnak az eurovízióhoz + az EBU alapító tagjai..a rendező meg az előző évi győzelem miatt :D
régen még csak nagy 4 volt (Olaszország 2011-ben tért vissza) és a top10 jutott be, de a 2007-es "botrány" után lett 2 elődöntő és csak a győztes lett automatikusan döntős
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!