Miért van az, hogy öt nagy ország AUTOMATIKUSAN bekerül a 2011-es Eurovíziós dalfesztivál döntőjébe?
Uh! Te gondolatolvaso vagy. En bennem is pont ez a kerdes merult fel! :)
Annyit tudok, hogy a nemetek automatikusan bent vannak, mert ok nyertek tavaly. A tobbieket en sem ertem.
De ez teljesen hülyeség, mert hiába nyertek a németek tavaly, az nincs befolyással a mostani indulójukra...Na mindegy.
Ráadásul egy csomó nem tetszik azok közül a dalok közül (pl. francia, német) amelyek bejutottak, és szerintem volt jobb náluk az elődöntőben, aki kiesett... Na mindegy, amikor Kati megnyeri, már nem fog érdekelni, hogy a többiek hogy jutottak be. :)
direkt írtam "amikor"-t, "ha" helyett...:)
Amúgy jó is, hogy Mo.-ról nem szavazhatunk, mert ha Magyarországon múlna, nem hinném hogy jó helyen végezne... (magyar mentalitás: úgysem nyer) így még talán esélyünk is van. Amúgy a 4-5. helyre tippelem (jó esetben, mert kizárt hogy hagyják győzni)
Mi van???
Minden résztvevő ország szavaz, a magyarok is szavaznak. Saját országra amúgy sem lehet szavazni, hogy jön ide a magyar mentalitás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!