Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Tokio Hotel kezd kimenni a...

A Tokio Hotel kezd kimenni a divatból? Mennyien kedvelhetik már? Csökkentek már a rajongóik száma?

Figyelt kérdés
2011. márc. 2. 21:11
1 2
 11/17 anonim válasza:
68%
A barátnőm évig hallgatta, 2 éve már mást hallgat.
2011. márc. 20. 11:47
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondanám hogy divat volt. Bár igaz hogy régebben (2005-06-07-ben sokkal többet lehetett hallani róluk). Most is vannak csak a magyarok (média, rajongók) már nem olyan őrültek mint régen. Most is vannak rajongók, az igaz hogy lényegesen kevesebb mint régen, de vannak! :) Én is szeretem őket, és már 5 éve a kedvenc bandáim közé tartoznak, de egyálltalán nem a divatból szerettem meg őket! :D
2011. márc. 20. 11:50
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én még mindig szeretem őket, bár a német számaik mindig is jobban tetszettek...most meg inkább angol nyelvűeket játszanak..

Divat-e még? Fogalmam sincs..én nem azért szeretem/szerettem őket, mert divat (/volt), hanem azért, mert tetszik a zenéjük..ennyi.

2011. márc. 20. 15:01
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is szeretem a Tokio Hotelt,úgy kb.4-5 éve még mindig szeretem őket,bár régen egy nagyon felkapott együttes volt.

De divat sosem volt!Én sose mondtam senkinek,hogy szeretem mert lehurrogtak volna...Nem azért mert nem mertem,csak mindenkinek saját dolga,hogy mit hallgat független attól,hogy divat vagy sem.

Mára már tényleg jól eltűntek.De csak itthon!Az új albumukkal valahogy nem tudtak a magyar rajongók kedvére tenni(jó valakiére biztos)de a többség szerint elszálltak maguktól,mert állandóan Amerikában vannak,Japánban,Franciaországban meg az ilyen gazdagabb országokban...Ott sokkal híresebbek!Ide már szerintem hiába jönnének...2007-ben voltak itt koncertezni,oszt csókolom!!!

2011. máj. 22. 23:56
 15/17 anonim ***** válasza:

Nekem a kedvenc együttesem. Az összes számukat imádom, nagyon sokat jelentenek nekem... Pár éve volt egy időszak, amikor nagyon imádtam őket, aztán valahogy eltűntek, meg én is mással foglalkoztam. Aztán valamiért meghalgattam pár számot tőlük, eszembe jutott, hogy mennyire szerettem, és akkor megtaláltam az új albumukat, imádom, jobban mint régebben:D

Csak Magyaro.-n lettek valahogyan elfelejtve, sokan mondják, hogy megváltoztak nagyon, hát lehet, de nem a személyiségük, és egyébként sem rossz irányba változtak. Kár, hogy itthon már nem olyan népszerűek, mert így nem jönnek ide gondolom... Ázsiában, főleg Japánban, Malajziában viszont nagyon-nagyon híresek lettek, Amerikában is sikeresek.

Itthon viszont jól elcseszte az egészet pár ember, mintha divat lenne, hogy a Tokio Hotelt, vagy az esetek többségében Billt szidják. Rámondják, hogy meleg, mikor ő maga mondta, hogy nem, ráadásul mi lenne, ha az lenne, hát semmi, ugyanaz az ember maradna. Az meg, hogy egyedi a stílusa, persze, nem mindenkinek fog tetszeni, de ettől nem kéne valakit utálni... Én rengeteg interjút, stb.-t láttam már, szerintem ő tényleg megérdemli, hogy szeressék és sok rajongója legyen, meg persze magának az egész TH-nak is.

2011. aug. 1. 00:33
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a Hokizó Fotel egy kalap$zar,pár idióta vágotszemű pacifarok azthitte összetudnak hozzni 2 albummal valamit,több sikerük lehetett volna ha egy $zart kétszer húznak le a klotyón.
2011. aug. 1. 17:00
 17/17 anonim ***** válasza:

Két album? Hol élsz te?

[link]

2011. aug. 1. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!