Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Tokio Hotel kezd kimenni a...

A Tokio Hotel kezd kimenni a divatból? Mennyien kedvelhetik már? Csökkentek már a rajongóik száma?

Figyelt kérdés
2011. márc. 2. 21:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Én kb.2 éve szerettem meg őket,előtte úgy szidtam az egész bandát,hogy csak na!Nem vagyok annyira oda értük,hogy te úr Isten,zenéjüket birom(jobb,mint Justin B)....ám szerintem kezd kimenni a divatból,rajongók száma:ugyanannyi,mint régen,mert azok annyira elvannak velük...
2011. márc. 2. 21:22
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Régen rossz ha csak azért kedvelünk egy bandát/énekest mert divat..:D Én azokat az énekeseket szeretem akik tehetségesek, jó zenét játszanak, jó előadók:D A TH sosem volt az én világom, valahogy tipikusan az az együttes, akik még pár éve "jújj de menők" voltak, mostanra viszont nem divat szeretni őket:D Persze néha elő-elő bukkan egy-egy fan hogy az XY utánozza a TH-t... na de könyörgöm:D
2011. márc. 3. 15:12
 3/17 anonim válasza:
100%
Kezd-e kimenni a divatból? Miért divatos volt?
2011. márc. 6. 02:10
 4/17 A kérdező kommentje:
Elméletileg az volt a 8-14 évesek kislányok körében.
2011. márc. 6. 09:10
 5/17 anonim válasza:
33%
hat en mondjuk szeretem a zeneiket,birom oket de nah nem a kedvenc bandam,amugy nem azert kell szeretni egy bandat vagy egy enekest mert divat!toled fugg hogy milyen zeneket,zenei stilust szeretsz.amugy szerintem meg mindig ugyanolyan divat mint regen(eddig sem volt annyira divat most ujjabban Jastin B van az elen)
2011. márc. 7. 16:21
 6/17 anonim ***** válasza:
És ugye akkor már nem szeretnéd, ha nem divatosak? Megértelek, persze, én sem szeretem már a szüleimet, mert nem divatosak.
2011. márc. 8. 14:44
 7/17 A kérdező kommentje:
Én sose szerettem a Tokio Hotelt, csak kíváncsiságból tettem a fel a kérdést, mert egyetlen egy TH rajongóval se találkoztam (internet, valós élet stb.) több, mint 1 éve.
2011. márc. 8. 16:59
 8/17 anonim ***** válasza:
57%
én utálom ezeket a... inkább le se írom miket :D remélem hogy tényleg ki fognak menni a divatból!!!
2011. márc. 13. 22:24
 9/17 A kérdező kommentje:
Nekem mindegy. Nem kedvelem őket.
2011. márc. 14. 12:58
 10/17 anonim ***** válasza:
44%
Nem is volt soha divat,Metallicások kiközösítették őket
2011. márc. 20. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!