17 éves lány vagyok, és énekes szeretnék lenni. Van rá esélyem?
Katamaránnak üzenném, hogy az éneklést pont hogy a mutálási folyamat, csontosodás befejeztével lehet elkezdeni... ez nem olyan, mint a balett, vagy bármi más, amit valóban jobb minél hamarabb. A legtöbb énektanár egyáltalán nem is vállal el 18, de legfeljebb 16 alattiakat, nem véletlenül.
Egy énekes
Ha elmondod a linkjét a youtube-os videónak,én szivesen megnézem,abból eldől milyen a hangod.
Ugyanis én sokkal fiatalabb lány vagyok nálad,ugyanez az álmom,csak nem tudok youtube-ra feltenni videót.sebaj,majd megpróbálom. És igazad van,ragazkodj az álmodhoz.És nem értem miért érdekel más véleménye?menj a sajátod szerint! Hajrá
Semmiképp se hagyd abba.
Keress egy jó énektanárt és szeretettel, kitartással, szorgalommal sok minden össze jöhet! Nagyon fiatal vagy még és semmiről sem vagy lemaradva.
A puffogókat meg hagyd csak főni a levükben, a legnagyobbak is így kezdték!
Sok sikert!
Van rá esélyed. Abszolute van rá esélyed, márpedig azért, mert elszántad magad(asszem) és ne vegyél tudomást a sok kis X-Faktor gyökérről, mert 17 évesen más simán lehet olyan jó hangod mint...( valaki mongyom már egy hires szinézt...)
Itt egy mondat:
" A valóság az, amit az elménk annak hisz."
Ha elhiszed, már félig meg is valósult!
És előre is sok szerencsét kivánok, majd szolj a TV-ben mikor lesz adásod!
Hát már egy jó ideje nem volt alkalmam meglátogatni az oldalt. Így pótolok egy videót. De ez sem magyar. Habár ha jól emlékszem tárolok a PC-men magyarul énekelt zenét, csak videóvá kellene varázsolnom. Ha megvan az mp3, akkor youtube-ra feltöltöm, és ide linkelem pótlásnak.
Kecskemét, Ki Mit Tud?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!