17 éves lány vagyok, és énekes szeretnék lenni. Van rá esélyem?
Jézusom!!! Egy újabb celeb-jelölt!
Annyian vannak már, hogy hangjuk nulla+1, annál inkább meztelen fotók, botrányok, stb... Erre az életre vágysz? 100%, hogy nem vagy Rúzsa Magdi, a többi meg szörnyűűűűű!!!
Ez egy 17 éves csitri álmodozása. Senki nem akar már tisztességes polgári foglalkozást? Netán orvos, mérnök, rendező, stb.?
Józanodj ki, ha már a szüleid nem tesznek helyre, az élet nem habos torta ám
Nem vagyok egy Rúzsa Magdi, de aki csak idáig lát, az nagyon el van veszve. És amúgy meg minek ennyire leosztani az embert?
Aki normális az hogy-hogy tud rendesen írni, és rendesen véleményezni, nem pedig leszedi a fejét, mert nem az ő kedvencének a hangjával van megáldva.
Lehet kritikázni, most lehet, mert itt a zene, de csak egy részlet.
Azt bírom az X-faktorban, hogy felkapnak minden semmi énekest. A zenei egyetemekre meg hülyék járnak :D
Könnyebb számokkal kezdj szerintem, mert ennek se a ritmusa, se a dallama nem volt jó. Persze ez nem jelent semmit, ez egy nagyon nehéz szám.
Annyira azért nem szörnyű, szerintem fejlődőképes, a dal amit választott nem egy könnyű dal.
Az meg hogy hány kiló, mit számít egy énekesnél? :)
Kedves Kisasszony!
Megnéztem-meghallgattam a videót, amihez a linket ide tette, Önnek szerintem érdemes továbbfejleszteni a magánéneklést. Ezt, mint szakmabeli mondom, ugyanis vendéglátóipari (azaz éttermi- és presszó) zenész vagyok (billentyős hangszereken: zongora-orgona-tangóharmonika), illetve voltam, amíg nyugdíjba nem mentem. Önnek van hozzá tehetsége, a lekicsinylő, kioktató jellegű válaszokkal pedig ne foglalkozzon; egyik fülén be, a másikon ki.
Azt javaslom, hogy iratkozzon be az OSZK (vagyis Országos Szórakoztatózenei Központ)-stúdióba, magánének tanszakra, és képzett tanárok segítségével fejlessze tovább tudását.
Szeretettel üdvözli egy öreg tánc- és népzenész.
Megtennéd hogy elénekeled a Most múlik pontosan c. dalt és felteszed a YouTube-ra?
Jobban lehetne véleményezni szerintem egy magyar dallal.
Köszi:
csipkerózsika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!