Hogyan juttathatom el a dalomat a rádiókba?
Sziasztok! Hamarosan meg fog jelenni egy dalom, amelyben szerintem nagyon sok potenciál lenne és szeretném, ha a rádiókban is lejátszanák.
Az lenne a kérdésem, hogy ezt kiadó nélkül hogyan érhetem el? Csak emailezzem el a rádióknak?
Köszi előre is a válaszotokat!
Bocsánat, a Petőfinek a régi emailcímét küldtem, az új zene@petofiradio.hu.
Itt van egy cikk: [link]
Hogy mit írjál?
Mutatkozz be röviden, és írd le, hogy miért írsz. Például: > Tisztelt Petőfi Rádió! > > Neved, és szeretném beküldeni a saját zenémet, amelynek címe ...
Írj néhány mondatot a zenédről, például a stílusáról, inspirációidról, satöbbi, meg hogy miért illene az adott rádióba.
A zenét csatold az e-mailhez MP3 -ban vagy WAV-ban, ahogy gondolod. Így írhatnád ezt: A zenét csatoltam az emailhez XY formátumban. Kérem, hallgassák meg, és remélem, hogy elnyeri tetszésüket.
Add meg az elérhetőségeidet, hogy könnyen kapcsolatba léphessenek veled.
Zárd le az e-mailt udvariasan. Például: Köszönöm, hogy időt szántak a zeném meghallgatására. Várom visszajelzésüket. > > Üdvözlettel, > [Neved]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!