Elfelejtettem egy szám létezését. Hogyan juttathatom eszembe?
Csak így beugrott, hogy van egy szám, amit nagyon régen hallgatgam. De ennél több nem ugrik be.
Amit behátéroltam, hogy nincs fent a lejátszási listáimon, tehát emiatt nagy valószínűséggel mainstream, toplistára jutott szám (általában csak nem populáris zenéket rakok lejátszási listára, mert hogy a nagy nézettségűek úgy is elém kerülnek... (vagy mégsem...). 2012-2015 körüli megjelenés. Feltehetően elektronikus hangzás, de ez nem biztos.
Nyilván most nem azt kérem, hogy találgassatok, hanem hogy milyen lehetőségek vannak, hogy valahogyan felelevenítsem, vagy valahogy rátaláljak?
Nyilván próbálgattam youtubeon pl, hogy nekem tetsző számok alatt megnézem az ajánlásokat, meg ahogy írtam a lejátszási listáimat végigtekertem mindenhol. Toplistákat is átböngészgettem. Mi van még vissza?
Amúgy igen, 2 rátapintott a lényegre, hogy nem a zene a fontos, hanem az emlékek, amik hozzá tartoznak.
Egyszer majdcsak előkerül akkor... köszönöm a javaslatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!