Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ha írtam egy forgatókönyvet,...

Ha írtam egy forgatókönyvet, azt hogy juttathatom el, hogy film is készüljön belőle?

Figyelt kérdés
Vagy az ilyen hogy működik? Olyan lehetséges, hogy elmegyek egy filmkészítő céghez, és bekopogtatok? Vagy pályázatokra? Mert néztem pályázatokat, de azok dokumentumfilm vagy animációs filmekhez szóltak. A válaszok előre is köszönöm.:)

2016. márc. 1. 21:09
 1/10 anonim válasza:
38%

Nos

Bekopogtathatsz igen! Sajnos abból az lenne: Viszont látásra.

Most jöhetnék azzal hogy van zsidó ismerősöd? mert ha van odáig eljuthatnál mint a: Salamon tö.ké-nek a fia. (És még reklám sincs benne. :D)

Remélem senkit nem sértettem meg!

Vagy még lehet olyan hogy nagy pénzbedobással te forgatod le persze ezt nem javaslom!

És azt beadod cégeghez, kiadokhoz hogy látnak-e benne fantázát, ha igen nyertél!

Persze ebben benne van hogy megnézik-e.

Illetve persze a pályázatok, nos ez sem rossz, azt tudnám elképzeli hogy a forgató könyvet animácos karakterekre cseréld de nem lenne jó sajnos, mivel ha megnyered,

nem lesz belőle jo film még ha terv, és a story jó is. Hisz láttuk nem 1 filmben hogy a magyarok sajnos nem tudnak jó 3d animációt csinálni! persze rajz animációban jók vagyunk szerintem.

2016. márc. 1. 23:31
 2/10 A kérdező kommentje:
Tehát, akkor ha reálisan nézzük, akkor nem is lehet belőle film? Átteni a történetet egy animációs filmre nem akarom, nem olyan az alap sztori, mint egy animációsé. Magamtól én se akartam filmet forgatni, nem lenne olyan minőségű és nehezebb bepromózni.Én a bekopogtatásban reménykedtem:/ De köszönöm a választ:)
2016. márc. 1. 23:46
 3/10 anonim válasza:

Bekopogtatásra ugy látok fantáziát hogy kisebb cég, ugy még talán, illetve 90% magyar filmek sajnos pályázatos

aminek nem örülök mert adópénz (Magyar film alap asszem adopénz nem biztos) és nem látjuk visszont! Más megoldást sajnos nem tudok bocsi. :D

2016. márc. 1. 23:54
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm:))
2016. márc. 2. 06:44
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem van még egy tippem! Fordítsd le angol nyelvre a forgatókönyvet és valahogy még le is kellene védetned- ezt elintézni elég sok pénzt, de legalább ha már magad találtad ki,ennyit fektess bele.

Aztán küld el minél több céghez, külföldre is, illetve vedd fel különböző emberekkel a kapcsolatot.(Mo-n is nyugodtan először vázold le emailben-rendes hivatalos levélben, hogy van ez az ötleted,készítettél forgatókönyvet stb,látnak-e benne esélyt!)

De ez jogilag mindenképp gondold át,keress fel hozzáértő szakembert,nehogy ki legyél hazsnálva,meg lopják az ötleteid stb.

2016. márc. 2. 12:20
 6/10 anonim ***** válasza:
Ja és azt lehagytam, hogy lehet valami szerkesztőt(nem tudom forgatókönyvnél hogy hívják!) kellene először megkeresned, hogy a nyelvezet,stílus,helyesírás stb rendben vannak-e!
2016. márc. 2. 12:21
 7/10 anonim ***** válasza:

ha eljutsz a szerkesztettségig,az is elég zsebbenyúlós lesz, de valahogy el kell kezdeni :)

Ja és sok sikert :)))))

2016. márc. 2. 12:21
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ment a zöld jel:) az angol lefordításon most elgondolkodtam:)
2016. márc. 2. 15:50
 9/10 anonim válasza:
mi történt végülis? mert ugyanaz a probláma előtt állok mint te.
2021. júl. 27. 09:35
 10/10 anonim válasza:
Engem is érdekelne hogy végül mi történt ugyan ez van velem is.
2023. jún. 5. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!