Ha írtam egy forgatókönyvet, azt hogy juttathatom el, hogy film is készüljön belőle?
Nos
Bekopogtathatsz igen! Sajnos abból az lenne: Viszont látásra.
Most jöhetnék azzal hogy van zsidó ismerősöd? mert ha van odáig eljuthatnál mint a: Salamon tö.ké-nek a fia. (És még reklám sincs benne. :D)
Remélem senkit nem sértettem meg!
Vagy még lehet olyan hogy nagy pénzbedobással te forgatod le persze ezt nem javaslom!
És azt beadod cégeghez, kiadokhoz hogy látnak-e benne fantázát, ha igen nyertél!
Persze ebben benne van hogy megnézik-e.
Illetve persze a pályázatok, nos ez sem rossz, azt tudnám elképzeli hogy a forgató könyvet animácos karakterekre cseréld de nem lenne jó sajnos, mivel ha megnyered,
nem lesz belőle jo film még ha terv, és a story jó is. Hisz láttuk nem 1 filmben hogy a magyarok sajnos nem tudnak jó 3d animációt csinálni! persze rajz animációban jók vagyunk szerintem.
Bekopogtatásra ugy látok fantáziát hogy kisebb cég, ugy még talán, illetve 90% magyar filmek sajnos pályázatos
aminek nem örülök mert adópénz (Magyar film alap asszem adopénz nem biztos) és nem látjuk visszont! Más megoldást sajnos nem tudok bocsi. :D
Nekem van még egy tippem! Fordítsd le angol nyelvre a forgatókönyvet és valahogy még le is kellene védetned- ezt elintézni elég sok pénzt, de legalább ha már magad találtad ki,ennyit fektess bele.
Aztán küld el minél több céghez, külföldre is, illetve vedd fel különböző emberekkel a kapcsolatot.(Mo-n is nyugodtan először vázold le emailben-rendes hivatalos levélben, hogy van ez az ötleted,készítettél forgatókönyvet stb,látnak-e benne esélyt!)
De ez jogilag mindenképp gondold át,keress fel hozzáértő szakembert,nehogy ki legyél hazsnálva,meg lopják az ötleteid stb.
ha eljutsz a szerkesztettségig,az is elég zsebbenyúlós lesz, de valahogy el kell kezdeni :)
Ja és sok sikert :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!