Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Azahriah vagy Dzsúdló?

Azahriah vagy Dzsúdló?

Figyelt kérdés
Ha egyik sem, melyikük munkássága a "kevésbé rossz"?

dec. 26. 20:53
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ezt a választ imádom. 😀 De szerintem hallani hallott tőlük valamit mindenki, legfeljebb nem tudja, hogy ők voltak az előadók. Egy korábbi hozzászólóval egyébként egyetértek abban, hogy amikor DESH kollaborál valakivel, annak többnyire nincs jó vége, úgyhogy nem a vele közös számokat venném alapul.
dec. 27. 17:13
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyik sem.

Nem tudom melyik kevésbé rossz, mert ha hiszed, ha nem, egyiket sem hallottam még.

dec. 30. 20:13
 13/17 anonim ***** válasza:
33%
Tha Patkányz
dec. 30. 21:52
 14/17 anonim ***** válasza:
68%
#11 Ha a Desh-mentes dalokat vesszük, akkor egyértelműen Azahriah. Abszolút nem vagyok rajongó, de a tegnap leadott koncertjét egészen élveztem, mert dallamos, kellemes számokat játszott.
dec. 30. 22:29
 15/17 anonim válasza:
100%

Mindkettő ❤️

Más- más stílusúak, de nagyon jól nyomják mindketten. Azahriahoz jobban kötődöm érzelmileg, mert még Paul Streetként ismertem meg és már akkor imádtam.

Dzsúdlóval most ismerkedem, de őt is rettenetesen imádom.

jan. 21. 14:46
 16/17 A kérdező kommentje:
Én pont Dzsúdlót érzem közelebb magamhoz, ellenére annak, hogy egyébként én is ismertem Attit már Paul Streetként is. Úgy érzem, hogy az ő (Dzsúdló) zenéje jobban szól nekem, Aziéi közül talán csak az introvertált dalról mondhatok el hasonlót. Azokkal értek egyet, akik szerint Deshről kéne leszakadnia, de mivel mindketten a barátjuknak tartják egymást, ez nem mostanában fog megtörténni.
jan. 22. 03:14
 17/17 anonim válasza:
100%

De leszakad róla. Legalábbis úgy tudom, hogy arról volt szó, hogy soloban nyomják tovább. Az lehet, hogy csinálnak feat-eket, de szerintem jobban leválnak. Főleg most, hogy Azi visszavonult 😂

Amúgy örülök, hogy szereted Dzsúdlót, csoda az az ember. Az zenéi terápiásak számomra.

jan. 22. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!