Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A gyenge zenei közegnek lehet...

A gyenge zenei közegnek lehet köze Azahriah sikeréhez?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy amiatt lett ennyire kiugróan hallgatott, mert az "ellenfelek" képességei meglehetősen gyengék. Olyan hulladék előadóknak kéne konkurenciának lenniük, mint Desh, Manuel, T Danny, Pogány Induló, stb... Picit olyan ez, mint hogy én vagyok a családban a legjobb gitáros, hiszen senki más nem tud gitározni. És ahogy én sem, szerintem Azahriah se lenne kiemelkedő egy erősebb zenei közegben. Ti mit gondoltok erről?

dec. 6. 16:35
 1/4 anonim ***** válasza:
68%

Van Thy Catafalque, szóval nem mondanám.

Csak éppen nincs szétmarketingelve.

Már megtanultuk a Rolling Stones, a Beatles óta, hogy a sikerek egy része az íróasztal előtt már megtörténik.

Ezt később olyan bandák is megerősítik, mint a Metallica vagy a Linkin Park.

Ebben nincs semmi és kár ezért is ilyesféle okokat keresni, mert felesleges. Nyilván tehetsége minden befutott zenésznek van, de viszont az nem elég önmagában, hanem több tényezőnek is adottnak kell lennie.

dec. 6. 16:47
 2/4 Telelő Teve ***** válasza:
36%
De hogy ha te csak ezeket az előadókat ismered akkor ezt a zenei közeget te csinálod. Már nem lehet hivatkozni arra mint a 2000-es évek elején, hogy a Viva TV nem nyom mást mint a nagy lemezkiadók által szponzorált fiúcsapatok meg popdívák. A YouTube algoritmust kiváncsisággal meg lehet hekkelni, hogy dobjon mást is, csak te valószínűleg nem vagy kíváncsi az értékesebb zenészekre.
dec. 6. 18:44
 3/4 Kedves Vezető ***** válasza:
100%

Nem sok köze van hozzá.

Régen pl mokor volt a Tokyo Hotel, pár évre elérte magyarországot is, vagy átjöttek a dance/klub zenék is.

A Mumble Rap meg most ért ide, 10 éve kiröhögték ezt Amcsiban, ami lényege a motyogás, hadarás, professzionális hangzás keltése ezzel, de nem az.

Egyébként Tóth Andi is Mumble Rapper főleg, Azariah brand meg Kispál+Quimby vel fűszerezte meg, megszólítva ezzel az idősebb korosztályt is.

[link]

[link]

dec. 7. 08:15
 4/4 anonim ***** válasza:
83%
Azt a zenét szeretik az emberek, amelyikről a média azt mondja nekik, hogy szeretik.
dec. 7. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!