Eminem, The Weeknd, Billie Eilish, Azahriah, Desh tényleg drog hatása alatt írja a zenéit? Ha igaz, mit gondoltok erről olyanok, akik visszautasítják a kábítószert?
Figyelt kérdés
szept. 3. 15:17
2/12 Kedves Vezető válasza:
Ez is csak egy 1000. Olyan kérdés ami csak azért van, hogy Buzariaht, meg Desh-t világsztárokkal rakd egy csoportba.🤦🙄
4/12 anonim válasza:
#2 te az a fajta ember vagy aki nem tudott kinőni az óvodás korból? Ott volt utoljára nem ciki valakinek csúfolódni a nevén 😅
5/12 anonim válasza:
De reagállni nem tudtál rá, csak támadni, egyértelmű h azért a kérdés
6/12 anonim válasza:
Nem én tettem fel a kérdést 😂
Amúgy szerintem a kérdező nem akarja egy kalap alá venni Azahriaht a világsztárokkal. Pont hogy bántani akarta ezzel őket... szerintem.
Bár hozzátenném, Azahriahnak megvan minden esélye rá, hogy külföldön is ismert legyen.
7/12 Kedves Vezető válasza:
9/12 anonim válasza:
#6 "Bár hozzátenném, Azahriahnak megvan minden esélye rá, hogy külföldön is ismert legyen." - Hááát...én ezt kicsit erős kijelentésnek érzem, tekintve, hogy a dalainak jelentős részét senki nem értené külföldön a magyar szöveg miatt. Na meg többségében itthon is a primitív dalai futnak, nem pedig a különlegesebbek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!