Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit szóltok ahhoz hogy Azahria...

Mit szóltok ahhoz hogy Azahriah visszavonult?

Figyelt kérdés
Én személy szerint többekkel ellentétben nem utáltam, egy régi barátunk fia volt a gitárosa, ugyanakkor örülök hogy abbahagyta. Olyan szinten túl volt sztárolva hogy csak na. Ahhoz képest hogy mekkora sztárnak volt beállítva annyira azért nem jó. Számtalan előadó van itthon is aki simán van olyan jó, még jobb is és még se kapták fel.

nov. 9. 22:13
A kérdező szavazást indított:
Nekem nem volt bele bajom, egész jó volt, de hát ő érzi.
Igen, itt volt az ideje, mert nem volt valami jó.
Nekem kedvencem volt, így sajnálom
Igazából nem is ismertem a tagot, úgyhogy tök mindegy.
Ha nem lett volna ennyire sztárolva, idővel lehetett volna jobb is a megítélése, így elveszett potenciál
13 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
74%
Kit érdekel egyrészt, másrészt meg pont nem arról volt híres, hogy utálták, stadionokat töltött meg. Esetleg itt a gyakorin szidták, máshol ezt pont nem tapasztaltam.
nov. 9. 23:01
 2/3 anonim ***** válasza:
69%

Csak egy időre vonul vissza nem véglegesen. Amúgy számomra elég megosztó figura, mert van pár száma, amit bármikor szívesen meghallgatok (Tartarosz, Mariana-árok, Aight), meg sajnos vannak azok a semmitmondó hulladékok is, amiket a "végtelenül szimpatikus" Desh nevű élőlénnyel együtt sz*rt ki magából...

Véleményem szerint egyszerűen annyira a padlón van a magyar zenék színvonala, hogy Azahriah számít a legjobbnak.

nov. 10. 00:52
 3/3 anonim ***** válasza:
71%
Annyira sztárolva volt, megpróbáltam meghallgani néhány szerzeményét, de bár ne tettem volna. Ennek a srácnak vagy nagyon jó az ismeretségiköre vagy piszok nagy mázlista, de ének tehetsége a béka ... alatt van, a macskám pont úgyanezt tudja, ha valakinek hiányzik a nyávogása.
nov. 10. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!