Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik külföldi számhoz...

Melyik külföldi számhoz hasonlít nagyon Azahriah - Aight című száma?

Figyelt kérdés

Régen hallottam egy zenét ami azonnal beugrott amikor az elejét meghallgattam, de nem emlékszem a címére.

Annak a számnak végig hasonló alapja van, mint azi zenéjének az első fél percében. De még a dal hangzása is olyan.

Valaki segítsen mert megőrülök :D

dec. 16. 16:42
 1/5 anonim ***** válasza:
52%

Nekem nem az alapja volt ismerős hanem a refrénnek az első sora… aztán beugrott hogy tiszta olyan mint ennek a versszakainak az első sora:

[link]

(Ez legalább jó szám, érdemes végig hallgatni)

dec. 16. 19:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Efelől semmi kétségem, csak szimplán bosszant, hogy nem jut eszembe annak a cime amit keresek, mert már régóta keresem, csak erre a zenére ugrott be.
dec. 16. 21:08
 3/5 anonim ***** válasza:
dec. 17. 10:35
 4/5 anonim ***** válasza:
#3 ez pedig egy Jimmy Eat World számra hasonlít csak nem tudom melyikre.
dec. 17. 19:12
 5/5 anonim válasza:
En is elso hallgatasra biztos vagyok benne, hogy van egy nagyon hasonlo szam. De sajnos en sem emlekszem a cimere. Talan valami regi Rallis videok alatt hallhattam anno... A refren, a dallam minden stimmel legalabbis ugy emlekszem..
dec. 28. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!