Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Megéri lemezszerződést aláírni...

Megéri lemezszerződést aláírni? Hogyan lehet ilyet kapni? Vagy inkább maradjak annál hogy magamnak elkészítem a demo-imat?

Figyelt kérdés
Írok dalokat és szeretém kiadni őket<3

#stúdió #Lemezszerződés #RecordLabel
dec. 22. 10:47
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Hát igazából dalokat írok, és csupán annyi a bajom hogy nem tudom hol mixelni mert a fejemben már megvan hogy melyik dalhoz milyen hangszereket szeretnék meg a fejemben már megvan a kész dal ami azért valljuk be eléggé problémás
dec. 23. 06:17
 12/21 anonim ***** válasza:

Mixelés az utómunka…

Tehát te producer akarsz lenni, nem is vagy zenész.

Akkor az első dolgod hogy találsz zenészeket akik feljátsszák azt amit elképzeltél.

De abban a problémába benne maradt ha nincs pénzed cuccokra, és nincs műszaki tudásod azokhoz hogy fogod felvenni őket?

Tehát bérelned kell studiót, de oda kész dalokkal érdemes menni, mert nincs végtelen időd…

dec. 23. 08:02
 13/21 anonim ***** válasza:
#12 Ezek tanulhatók és pénzt lehet félretenni és átcsoportosítani egy jó alapmotyóra. Ma már nem óriási összegek ezek. Pár év elég arra, hogy a jelenleg elvárt szint fölé lője be magát az ember, egyébként tök fölöslegesen, mert igény alig-alig van már a tényleges, ízléses remekelésre. Aki szívből csinálja, annak menni fog, hacsak nem kimondottan tehetségtelen. Most abba ne is menjünk bele, hogy egy lélekből dolgozó, hézagos tudású és korlátozott képességű producer mennyivel értékesebb műveket tud kiadni a kezéből, mint ellenpontként mondjuk egy tisztán munkamorálból merítő, pallérozott zeneszakértő elme. Persze mindkettőnek a másik irány felé kell mozdulnia: végül az öröm mellé kell gyarapodni a tudásnak, és a tudásból meg kell tudni találni az utat a flowban alkotáshoz.
dec. 23. 12:22
 14/21 A kérdező kommentje:

Nem nem.

Én énekes dalszerző vagyok de miután nincs pénzem poducerre (mert még csak 17 éves vagyok és nem vagyok kereső állampolgár) ezért gondoltam hogy tehetségemre hagyatkozva megpróbálok producerkedni. Keszen vannak a dalaim

dec. 23. 13:51
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Milyen stílus? Kell hozzá hangszer?
dec. 23. 15:12
 16/21 A kérdező kommentje:
Eredetileg country, indie pop és pop rockot szerettem volba de utólag rájöttem hogy elég én a gitárom és zongora
dec. 23. 16:18
 17/21 anonim ***** válasza:
Ha demot akarsz csinalni, akkor nem tudom az penz nelkul hogy uszod meg.
dec. 23. 21:45
 18/21 A kérdező kommentje:
Elmehetnék nyáron dolgozni a stúdióba
dec. 24. 05:35
 19/21 anonim ***** válasza:
Ha tényleg kész az összes dal és nem is kell hozzájuk bonyolult hangszerelés, akkor bérelj ki egy próbatermet pár órára. Kérheted ezt szülinapodra a szüleidtől. Bemész, feljátszol mindent, akár ott helyben kaphatsz rá utómunkát is és egy egy usb-n hazaviszed.
dec. 24. 06:16
 20/21 A kérdező kommentje:
Amúgy ez egy jó ötlet!
dec. 24. 06:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!